ANLAMLI ZİYARET

25.11.2015 23:12:58

Spor camiasını yasa boğan kazanın ardından adeta tek yumruk olundu

Geçtiğimiz hafta sonu maç dönüşü yaşanan kaza sonucunda yaralanan hakemlere Kayseri Amatör camiası ziyaret akınına devam ediyor. Kayseri´de Yeşilhisar ilçesindeki amatör maçtan dönerken, geçirmiş oldukları elim trafik kazasında yaralanan hakemlere TFFHGD Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri ile Kayseri Saha Komiserleri Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.Türkiye Faal Futbol Hakemler Gözlemciler Derneği Kayseri Yönetim Kurulu Şube Başkanı Fahri Aksoy, Başkan Yardımcısı Mehmet Ekmekyermez, Sekreter Erol Eroğlu, Sayman Osman Altun,  Kayseri Saha Komiserleri Derneği Başkanı Şinasi Acar, yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Güngör, Mehmet Yılmaz, Mustafa Koçyiğit ve İlyas Öksüz yaralı olan hakemlerin evlerine giderek geçmiş olsun dileklerinde bulundular. Ziyarette zaman zaman duygusal anlar yaşandı. 22 Kasım 2015 tarihindeki kaza olayının bir daha yaşanmaması için temennilerde bulunuldu.Kazadan yaralı olarak kurtulan hakemlerden Osman Baruk, Esat Sabuncu, Aydoğan Mantar ve gözlemci Mehmet Demir tedavi gördükleri Devlet Hastanesi ve Erciyes Üniversitesi Hastanesinden taburcu oldular. Kayseri Amatör camiası ise taburcu olan hakemler Osman Baruk, Esat Sabuncu ve Aydoğan Mantar´ın evlerine giderek geçmiş olsun ziyaretinde bulundular. Bizde Büyük Kayseri Gazetesi olarak hayatını kaybeden İbrahim Karakoçluoğlu´nu bir kez daha rahmetle anarken, yaralı olan hakemlerimiz Osman Baruk, Esat Sabuncu ve Aydoğan Mantar´a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve kısa zamandan yeninden yeşil sahalarda görmek istiyoruz.

/resimler/2015-11/25/2314275718773.jpg

Yapılan bu anlamlı ziyarette bir açıklama yapan Kayseri Saha Komiserleri Derneği Başkanı Şinasi Acar, ?Hafta sonu acı bir olay yaşadık. İbrahim kardeşimizi kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. İbrahim kardeşimizin mekânı cennet olsun. Rabbim ailesine sabır versin. Kazada yaralanan hakem arkadaşlarımızı ziyaret ederek onlara moral verdik. Kimse istemezdi böyle olsun ama takdiri ilahi böyleymiş. Kazada yaralanan arkadaşlara geçmiş olsun. Rahmetli İbrahim kardeşimizin ise toprağı bol olsun. Bizler bir aileyiz ve bugün varız yarın yokuz? dedi.

/resimler/2015-11/25/2316294314922.jpg

Kazayı haber alır almaz olay yerinde gittiklerini belirten Türkiye Faal Futbol Hakemler Gözlemciler Derneği Kayseri Yönetim Kurulu Şube Başkanı Fahri Aksoy, ? Kazayı haber alır almaz olay yerine gittik ve hakem arkadaşlarımızın hayati tehlikelerinin bulunmadığını genel sağlık durumlarının iyi olduğunu gördük. Yaralı hakem arkadaşlarımızı ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulunduk. Bir daha böyle üzücü bir olayın yaşanmaması dileklve temennilerimizi ileterek bu elim kazada hayatını kaybeden saha komiseri İbrahim Karakoçluoğlu´na Allah´tan rahmet kederli ailesine ve spor camiamıza başsağlığı ve sabır dilerim? diye konuştu. (Haber-Fotoğraflar Memduh BORAZAN)

/resimler/2015-11/25/2318280410938.jpg



Anahtar Kelimeler: ANLAMLI ZİYARET