ANAŞEHİR´İN İSYANI VAR!

4.06.2016 10:39:54

Kayseri´de etkisini gösteren şiddetli yağışlar sonrasında evleri yağmur suyu dolan Talas Anaşehir sakinleri resmen isyan etti. Vatandaşlar, ?Bir hafta da üçüncü kez bu rezilliği çekiyoruz, belediye nerede? dedi.

 

Son bir hafta içerisinde yağan şiddetli yağmurlar Talas İlçesi Anaşehir sakinlerini adeta çıldırttı. Cadde de bulunan kanalların suyu çekmemesi sonrasında resmen küçük göller oluştu. Mahalle sakinlerinden Uğur Aslan, mağdur olduklarını ifade ederek, ?Son bir hafta içerisinde üçüncü su baskını bu. Kanallar çekmiyor. Bulunan logarlar yeterli değil. Belediyenin vidanjörü geldi bir sefer çekti gitti. Görevlimizin evi mahvolmuş durumda. Adamın kullanacak eşyası kalmadı evinde. Gecenin ilerleyen saatlerinde tekrar yağmur yağarsa ne yaparız, kimden yardım isteriz bilmiyoruz. Belediyenin buna artık bir çözüm bulması gerekiyor. Şimdi bina görevlimiz ne yapsın. Zararını, evinin eşyasını kim karşılayacak. Mahalle sakinleri olarak hepimiz mağduruz. Yetkilileri göreve davet ediyoruz. Makamlarında oturmasınlar gelip bizlerin çektiği çileleri görsünler? dedi.

Yaşanılan sıkıntılar sonrasında mahallede ikamet eden vatandaşlar belediyenin konuyla ilgilenmesini, zarar gören vatandaşların zararının karşılanmasını istedi.

Haber: Berna Utaş 



Anahtar Kelimeler: ANAŞEHİR İSYANI