AMARAT ŞAMPİYONLUĞU KUTLADI

23.03.2015 22:50:19

Birinci Amatör Küme`de şampiyon olarak adını Süper Amatör?Küme`ye yazdıran Mavi-Beyazlı camia, geniş katılımlı bir şampiyonluk kutlaması gerçekleştirdi. Gecede hünerlerini sergileyen oyuncular bir sezonun yorgunluğunu atmış oldu

Birinci Amatör Küme A Grubunda şampiyon olarak Süper Amatör Küme`ye yükselme başarısı gösteren Amarat Gençlikspor, şampiyonluğunu Talas Tepe Düğün Salonu`nda büyük coşkuyla kutladı.

Şampiyonluk kutlamasına Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Musa Soykarcı, ASKF yönetim kurulu üyeleri, Erkiletspor antrenörü Osman Arslan, Ziya Gökalp Polbayspor antrenörü Halit Kurt, Kayserispor U19 takımı antrenörü Münir Yıldırım, Amarat Gençlikspor Başkanı Hüseyin Kılavuz, yöneticiler, antrenör ve sporcular tam kadro katıldı. Şampiyonluk gecesini imkânları doğrultusunda en güzel şekilde yaptıktıklarını belirten Amarat Gençlikspor'un Kulüp Başkanı Hüseyin Kılavız, Tabiî ki gönül herkesin bur da olmasını ister.  Herkesi davet etmek isterdik. Bu konuyla alakalı tabi ki haklı eleştiriler olabilir. Ama bu eleştirileri de yaparken imkânlarımızı da bütün herkesin gözardı etmemesi gerekir. Mevcut Amarat Gençlikspor yönetimi olarak bizler kuruluşundan bugüne en ufak dahi emeği geçen herkesin burda olmasını isterdik. Ama bizlerde Amarat Gençlikspor'un şuan bayrağını taşıyan kişiler olarak arada birde olsa bir telefonla dahi olsa takımımıza gönül vermiş herkesin bir sesini duyurmasını başarı dileklerini verilen emeklere karşılık manevi olarak herkesinde bir desteğini her zaman bekliyoruz. Kuruluşundan bugüne takımımıza emek veren herkesi biz saygı ve sevgiyle her zaman anıyoruz. Vermiş oldukları emeklerinden dolayı da tebrik ve takdirlerimizi her zaman eksik etmiyoruz. Bu tür camiaları ayakta tutmak gerçekten zor çünkü geliri olmayan bir iş bu gönül işi bu. Mevcut yönetim olarak ta bizleri, geçmişte bu bayrağı taşıyan yöneticilerimizi ve bizden sonrada bu gönül işini yapacak herkesi eleştirmek değil onure etmeliyiz. Bunun biz bir çift sözle dahi olması yeterlidir.  Bu tür etkinlikleri de daha geniş kapsamlı yapabilmemiz içinde herkesin daha duyarlı olması ve bizim elimizdeki imkânları artırması gerekiyor. Mevcut yönetimiz takımı ayakta başarılı bir şekilde tutmak için maddi olarak elinden geleni yapıyor hepside sağolsun. Bu gecenin düzenlemesinde katkıda bulunan eski başkanlarımızdan Ramazan Taş`a ve bu gecede bizleri yalnız bırakmayan ASKF Başkanı mız Musa Soykarcı`ya, Amarat Dernek Başkanı  Abdullah Altay, eski başkanlarımız Tahsin Yücel ve Faruk Ergan, ASKF yöneti cilerine, Polbayspor Antrenörü Halit Kurt`a, Erkiletspor antrenörü Osman Arslan`a, Kayserispor U-19 Takımı Antrenörü Münir Yıldırım`a basın mensuplarına, şampiyonlukta en büyük pay sahibi olan sporcularımı za,  sezon boyu yanımızda olan seyircilerimize ve teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından sporcular ve yönetim sahneye gelerek hünerlerini sergile diler. Kurtlarını döken oyuncular şampiyonluğu doyasıya kutladılar. (Memduh BORAZAN)



Anahtar Kelimeler: AMARAT ŞAMPİYONLUĞU KUTLADI