AMACIMIZ TOPLUMSAL MESAJ VERMEK…

14.05.2015 12:05:52

Kayseri Minibüsçüler ve Servis İşletmecileri Esnaf Odası Ahilik Haftası münasebetiyle Kızılay'a kan bağışında bulundu.

 

 

Kayseri Minibüsçüler ve Servis İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Yavuz Ay, Kan vermek çok önemlidir özellikle biz şoför ve esnaf için her an kaza ile karşı karşıya kalma riski taşıyan grup olaraktan” dedi.

 

Ahilik haftası kapsamında farklı bir program yapmak istediklerini belirten Kayseri Minibüsçüler ve Servis İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Yavuz Ay, Hunat mahallesine kurulan Kızılay'ın kan toplama aracında kan bağışında bulundu.

Toplumsal duyarlılık çerçevesinde yapmış olduğumuz Kayseri Minibüsçüler ve Servis İşletmecileri Esnaf Odası olaraktan kan vermenin önemini özellikle ahilik haftasında alışıla gelmişin dışında bir program ve etkinlikle kamuoyuyla paylaşmak istediklerini ifade eden Ay, Kan vermek çok önemlidir. Özellikle biz şoför ve esnaf için her an kaza ile karşı karşıya kalma riski taşıyan grup olaraktan. Kişisel sağlık açısından da son derece önemli olduğuna inanıyoruz. Kan veren kişinin hepatit b ve c gibi birçok hastalık testinden de ücretsiz olarak geçiyor. Hem de vücut için hücrelerin yenilendiğini biliyoruz. Ayrıca toplumsal duyarlılık adına son derece önemli olduğunu vurgulamak için esnaf odası olarak böyle bir etkinlik düzenledik. Gün boyu esnaflarımız iştirak edecekler. Bu tip sosyal aktivitelere önem veren bir oda olarak toplumsal mesaj vermek istedik” şeklinde konuştu.

Haber: Berna Utaş Utangan