Amacımız hayata kazandırmak?

22.12.2015 09:59:34

Himaye Madde Bağımlılarını Ve Aile Koruma Derneği´nin Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

 

 

Domino´s Pizza Kayseri Bölge Bayisi Abdil Karabörklü sponsorluğunda gerçekleştirilen toplantıya yönetim kurulu üyeleri eksiksiz olarak katıldı.

Genel Başkan Hülya Turhan yaptığı kısa konuşmada, ?Kayseri´de ve Türkiye´de madde bağımlılığı ileri boyutlara geldi. Gençlerimiz hızlı ve bilinçsiz bir biçimde maddeye yönelik eğilimleri var. Her şeyden önce ben bunu kendi ailemin içerisinde yaşadım. Bu acının yeri çok farklıdır. Aileler böyle bir durumla karşılaştıklarında nereye gidecekleri ne yapacaklarını bilmiyorlar. Derneği ilk kurmamada ki amaç bu idi. Yaklaşık 1,5 yıldır Kayseri´de faaliyet gösteriyoruz. Bu süre zarfında çok güzel işlere imza attık. Ayrıca derneğimiz rehabilitasyon merkezi gibi çalışıyor. Dernekler bu şekilde çalışmaz fakat bizler bu çocukları toplama, onları rehabilite etme, kurs açma, onlar meslek edindirme, hayata kazandırma bölümümüz var. Günlük 8 ile 15 arasında çocuğumuza derneğimizde yardımcı oluyoruz. Bundan sonra ki zamanda da üyelerimiz ile birlikte daha çok çalışarak, daha fazla gencimize inanıyorum? dedi.

Konuşmanın ardında yönetim kuruluna getirilen üyelerin görevleri açıklandı. O liste ise şöyle: Hülya Turhan Genel Başkan, Uğur Durmuş 2. Başkan, Şeyma Şahin Başkan yardımcısı ve genel sekreter, Burak Metin Başkan Danışmanı,  Mehmet Emin Şeker muhasip,  İzzet Özer Eğitim işleri Başkanı, Ali Taştan Halkla ilişkiler ve Kurumsal iletişim Başkanı, Mustafa Yıldız Proje Yürütme Başkanı,  Soner Öztürk Malı işler ve Sponsorluk Başkanı,  Türkan Kaplan Poyraz Medya İlişkiler Başkanı, Berna Utangan Medya İlişkiler Başkan Yardımcısı,  Murat Gündoğan Gençlik Komisyonu Başkanı,  Gülizar Selamoğlu Sosyal İlişkiler Başkanı, Gökçen Durmuş Sağlık ve Aile Birimi Başkanı, Sevilay Altınay Sağlık Ve Aile Birimi Başkan Yardımcısı, Aysun ipek Denetim, Ethem Tarhan, Mehmet Esat Yakut, Murat Kapkın,  Ömer Ölekli, Hacı Dursun, Derya Güler.

Toplantının ardından yönetim kurulu üyeleri yemek yiyerek, uzun uzun sohbet ettiler.

Haber: Berna Utaş Utangan

 



Anahtar Kelimeler: Amacımız hayata kazandırmak