ALO, DAVUTOĞLU!

17.10.2015 11:04:50

Kayserililer güne Başbakan Ahmet Davutoğlu sürprizi ile başladı.

Dün tüm gsm şirketlerinden Ankara merkezli gelen telefonda Başbakan Davutoğlu kendi sesinden Kayserilileri bugün 16.30´da Cumhuriyet Meydanı´nda yapılacak olan mitinge davet etti. Çalan telefonu açan Kayserililer Başbakan Davutoğlu´nun kendi sesinden mitinge daveti karşısında kısa süreli şaşkınlık yaşadı. 312 500 03 12 telefon üzerinden bant kayıt sisteminden gelen davet vatandaşlar arasında günün konusu oldu. Geçtiğimiz hafta sonu yapılacak olan Kayseri mitingi Ankara´da yaşanan patlama sonrasın da iptal edilmişti. Patlamadan sonra AK Parti genel merkezinden yapılan açıklama ile Türkiye genelinde yapılacak olan mitinglerin iptal edildiği kamuoyuna duyurulmuştu.

?Kılıçdaroğlu iptal etti?

CHP Genel Merkezinden yapılan açıklama ile bugün için yapılacak olan mitingin iptal edildiği belirtilerek, yaşanılan terör olayları sonrasın da miting yapmayı doğru bulmadıkları ifadelerine yer

verildi. CHP´nin mitingi iptal etmesinin ardından AK Parti bu fırsatı kaçırmayarak önce ki hafta iptal ettikleri mitingi yapma kararı aldı.

?Bugün için hazırız? 

CHP Genel Başkanlığından yapılan açıklama sonrasında önceki hafta yaşanan terör olayları sonrasın da iptal edilen Başbakan Davutoğlu´nun mitinginin bugün için yapılacağı AK Parti tarafından bildirildi. AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, ?Başkanımızı karşılamak için bütün hazırlıklarımız tamam. Kısa süre içerisinde elimizden geldiğince hazırlandık. Tüm teşkilatımız hazır. Bugün yapılacak olan mitingimize bütün hemşerilerimizi bekliyoruz. Başbakanımızın vereceği önemli mesajları dinlemek üzere bu güzel günde Türkiye´nin en büyük meydanını hep birlikte dolduralım. Başbakanımız bugün seçim beyannamesinde yer alan, beşikten mezara kadar herkesi ilgilendiren vaatlerimizle ilgili önemli detaylar verecek? dedi.



Anahtar Kelimeler: DAVUTOĞLU