ALİ ÇAMDALI RİZE´DE

28.05.2018 17:45:26

TFF 1.Ligde şampiyon olarak adını Spor Toto Süper Lige yazdıran Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor ilk transferini gerçekleştirdi. Yeşil-Beyazlılar Atiker Konyaspor ile sözleşmesini fesih eden Ali Çamdalı ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor Toto Süper Ligin yeni ekibi Çaykur Rizespor başarılı orta saha oyuncusu Ali Çamdalı´yı transfer etti. Bugün menajerleri Gökhan Altıntaş ve Mustafa Tuna Kaya ile birlikte Rize´de bulunan tecrübeli futbolcu Ali Çamdalı yaptığı görüşme sonrası 2 yıllık anlaşma sağladılar. Altınkaya menajerlik adı altında Türk futboluna çok önemli işler yapmaya devam eden Gökhan Altıntaş ve Mustafa Tuna Kaya, bu transferin gerçekleşmesinden büyük pay sahibi oldular.

Şehrimizin yetiştirdiği önemli futbolculardan olan Gökhan Altıntaş ve Mustafa Tuna  Kaya, Altınkaya menajerlik  şirketi adı altında Türk futboluna çok önemli işler yapmaya devam ediyorlar.

Gökhan Altıntaş; "Hayırlı Olsun"

Ali Çamdalı´nın Rizespor ile 2 yıllık sözleşme imzalamasından sonra Futbol Arenaya özel açıklamalarda menajer Gökhan Altıntaş, " Türk futboluna büyük hizmetler eden Ali Çamdalı, Süper Lige yeni yükselen Çaykur Rizespor forması giyecek. Rizespor ile 2 yıllık anlaşma sağladık. Hem Çaykur Rizespor´a hem de Türk futboluna hayırlı uğurlu olsun" dedi.

(Haber: Memduh BORAZAN)



Anahtar Kelimeler: ÇAMDALI RİZE