ALAN SATAN RAZI!

28.04.2015 10:38:14

Cumhuriyet Halk Partisi taşeronluğu kaldıracak mı? CHP Milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında Galericiler Sitesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelirken, İldem de ev ziyaretleri yapıp İldem Pazarı'nda mahalle sakinleri ve esnaflarla buluş

 

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Mustafa Ayan ve milletvekili adayları Galericiler Sitesini ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla görüştü. CHP İl Başkanı Mustafa Ayan ve CHP Milletvekili adayı Çetin Arık, ziyaret sırasında tanık oldukları üç ayrı pazarlığa aracı olarak, alışverişin gerçekleşmesine aracı oldular. CHP'lilerin ikinci durakları ise İldem oldu. İldem Pazarı'nı ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundu. Ziyaret sırasında bir de sürpriz karşılaşma gerçekleşti. CHP Milletvekili adayı Çetin Arık, ziyaret sırasında pazarı gezen anne ve babası ile karşılaştı. CHP'lilerin İldem gezisi sırasında Çetin Arık, temizlik işçileri ile de görüştü. Konuyla ilgili açıklama yapan Çetin Arık, taşeronluğun ücretli kölelik olduğunu vurgulayarak, CHP İktidarında ücretli kölelik sistemini kaldıracağız. Biz herkesin güvenceli işe sahip olmasını istiyoruz. Bu projemiz içinde birileri kaynak soruyor. Hemen söyleyeyim; kamu kuruluşlarımız zaten bu hizmetler karşılığında ödenmesi gereken ücreti ödüyor. Yani ekstra bir kaynağa ihtiyaç bile yok. Biz aradan aracıları kaldırarak, hem devletimizin hem de emekçilerimizin kazanmasını sağlayacağız” diye konuştu. Kadın doğum uzmanı olan Çetin Arık, İldem ziyaretinde doğumlarını gerçekleştirdiği çocuklarla da karşılaşınca, ilginç görüntüler ortaya çıktı.

CHP milletvekili adayı Çetin Arık, İldem de ayrıca bir ev toplantısına katıldı. CHP'nin sosyal politikaları hakkında bilgiler veren Arık, bazılarının CHP'nin iktidara geldiğinde vatandaşlara verilen sosyal yardımları kaldıracağı yönünde yalan yanlış haberlere yer verdiğini ifade ederek, Biz sosyal demokrat bir partiyiz. Biz iktidar olduğumuzda vatandaşlarımıza sosyal yardığımı sadaka kültürü ile değil, anayasal bir hak olan sosyal yardımları insan onuruna yakışır bir şekilde yapacağız. Biz halktan aldığımızı halka vereceğiz diyoruz, onlar saraylara veriyor” dedi.

CHP'nin milletvekillerini ön seçimle belirlediğini hatırlatan Arık, Milletvekili adaylarını biz ön seçim yaparak, üyelerimize seçtirdik. Diğer partilerin liderleri ise yazı tura ile adaylarını belirledi. Onlarda milletvekili genel başkanın iki dudağının arasında, onun için onlar genel başkanlarına hizmet edecekler. Biz ise bize bu görevi veren milletimize hizmet vereceğiz” şeklinde konuştu.

 

 



Anahtar Kelimeler: ALAN RAZI VEREN RAZI