AKP PKK'ya Esir Düştü

5.03.2015 09:41:17

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Serkan Tok, yaptığı basın açıklamasında, AKP'nin PKK'ya esir düştüğünü ve AKP'nin iradesini terör örgütüne teslim ettiğini söyledi.

 

   MHP Kocasinan İlçe Başkanı Serkan Tok, MHP il binasında düzenlediği basın toplantısında gündeme yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Düzenlenen basın açıklamasın, MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, Kocasinan Kadın Kolları Başkanı, üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

  Serkan Tok, hükümetin yıllardır çözüm diye sunduklarının hiçbir şeye çözüm olmadığını ifade ederek, AKP iradesini artık terör örgütüne teslim etmiştir. İç Güvenlik Paketinde neye karşı olduğunu defalarca kez ifade eden MHP'yi HDP ile işbirliği içinde göstermeye çalışanlar, Dolmabahçe Sarayı Başbakanlık Ofisinde yaptıkları açıklama sonucunda, PKK ile nasıl bir işbirliği içinde olduklarını ve aynı zamanda İmralı canisiyle yaşadıkları gayrimeşru ilişkinin boyutlarını bir kez daha kanıtlamışlardır” şeklinde konuştu.

   Milliyetçi Hareket Partisi olarak Türk milletini hedef alan bu sinsi planların önüne set olacaklarını belirten Tok, Elimizden gelenin fazlasını yaparak milletimizin gerçekler ile aydınlanması için mücadele vereceğiz. Aziz Türk milletinden ve özellikle AKP'ye oy veren kardeşlerimizden 7 Haziran seçimlerinde oy vermeden önce tekrar tekrar düşünmelerini rica ediyoruz. Çünkü 7 Haziran Genel Seçimleri sonucunda AKP verilecek bir iktidar yetkisinin milletimize doğuracağı olumsuz sonuçlar bellidir” dedi.

Haber: Ayşenur Sarıkaya

 

 



Anahtar Kelimeler: AKP PKK’ya Esir Düştü