"AKP MAZLUMU OYNUYOR"

20.03.2015 15:39:21

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 25. Dönem milletvekili aday adayı Faruk Çolak, AKP ve paralel yapının birlikte hareket ettiğini öne sürerek, Seçimler öncesi yine bir mazlum hikâyesi oluşturmaya çalışıyorlar” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 25. Dönem milletvekili aday adayı Faruk Çolak, AKP ve paralel yapının birlikte hareket ettiğini öne sürerek, Seçimler öncesi yine bir mazlum hikâyesi oluşturmaya çalışıyorlar” dedi.

 

Geçtiğimiz dönem MHP milletvekili adayı olan ve bu dönem de yine vekil aday adaylığı için başvuru yapan Faruk Çolak gazetemize önemli açıklamalarda bulundu.

Bugüne kadar MHP çizgisinden hiç sapmadığını dile getiren Faruk Çolak, kendisini tanıtarak, 1965 Bünyan doğumluyum. İlk, orta ve lise öğrenimimi Kayseri'de yaptıktan sonra yüksek tahsilimi Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde tamamladım. 24 yıl Milli Eğitim Bakanlığı'nın çeşitli kadrolarında çalıştım. MHP'den 24. Dönem milletvekili aday adaylığına başvurmak için görevimden istifa ettim. Daha sonra da görevime dönmeyerek baba mesleği olan inşaat alanında çalışmaya devam ediyorum. İlkokuldan beri Milliyetçi Hareket Partisi'ne gönül verdim. İlk gözümü açtığım yerde çizgimi bozmadan, eğilmeden, bükülmeden hala devam ediyorum. MHP içerisinde çeşitli kadrolarda görev aldım. Ben bulunduğum çevreden dolayı MHP'ye gönül vermiş bir insan değilim, araştırmalarım sonucunda içerisinde bulunulacak tek parti olduğu için buradayım” diye konuştu.

Bahçeli liderliğe daha çok yakışıyor”

 

Neden MHP'li olduğunu açıklayan Çolak, Bizler yaratılış itibariyle Türk olmayı seçmiyoruz. Türk olarak dünyaya geldik, Türklüğünde esasları ne ise onları gözeterek hayatımıza devam etmemiz gerekir. Gördük ki Türk'ün dünya görüşüne en uygun olan teşkilat Ülkücü Hareket'tir ve Milliyetçi Hareket Partisi'dir.  Aynı zamanda Türkiye'nin lider ülkeler arasında olması için yeterli kadroların MHP çatısı altında olduğunu gördük. Lider arasında Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin liderliğe daha çok yakıştığı kanaatinde olduğum için MHP çatısı altındayım” ifadelerinde bulundu.

 

Kongremiz şölen gibi geçecek”

 

Çolak, yarın yapılacak olan Genel Kurul hakkında da bilgi vererek, 21 Mart'ta genel kurulumuz var. 21 Mart baharın başlangıcıdır. MHP'de bu tarihi seçerek bir mesaj vermek istemiştir. 7 Haziran seçimlerine daha canlı, daha dinamik bir kadro ile girme isteği nedeniyle seçimler öncesine aldı Merkez Yürütme Kurulumuz. Yarın da büyük bir kurultay gerçekleştireceğiz. Bu temenni ile bizde katılacağız” şeklinde konuştu.

Üstün zekalı çocuklar özel eğitilmeli”

Vekil seçildiği takdirde üstün zekalı öğrenciler için bir proje geliştirdiğini bildiren Çolak, Eğitimci olmamız nedeniyle birinci önceliğim üstün zekâlı çocuklar ile. Geçmiş dönemde parti çalışmalarına baktığımda bu anlamda sadece MHP proje geliştirmiş.  Ülkeleri kalkındıracak en önemli etmen eğitimdir. Milletleri kalkındıran insanların birçoğu da bu üstün zekâlı dediğimiz kategoriye içerisinde yer alıyor. Bu kapsamda bu çocuklara özel okullar yapmak, özel eğitim vererek geleceği yatırım yapmak amacındayız. Kayseri'deki barajlardan yeteri kadar elektrik üretilemediğini biliyoruz. 3 tane barajımız var ama sulama ve elektrik üretiminde yeterince kullanamıyoruz. Bu manada barajlarımızı daha aktif kullanmamız yönünde proje geliştirdim. Bu problemleri MHP çatısı altında çözeceğimize inanıyorum” dedi.

Adım adım bölünmeye doğru ilerliyoruz”

 

Ülke gündemine de değinen Çolak, Bugün ülkemizi yöneten kadrolar bedenen burada ama ruhen farklı ülkelere bağlılar. Cumhurbaşkanı Amerika'da Siyonist düşünce toplantılarına katılıp arkasından umreye gitmesini ben manidar olarak değerlendiriyorum. Başkanlık sistemi adı altında ülkeyi eyalet sistemine bölüp, Güneydoğu'da özerk bir yapı oluşturmaya çalışıyorlar. Olaylar damla damla ilerliyor, ancak bir damla bardağı taşıracaktır. Şimdi Şırnak terör örgütü kendi adliyesini mahkemesine kurmuş durumda. Orada arı koca boşanacak, boşanmak için Türkiye Cumhuriyet Adliye Sarayı'na değil, PKK'nın çadır mahkemesine gidiyor. Biz burada hala bölünmeyeceğiz diyoruz. Ama adım adım bölünmeye doğru ilerleniyor. Algı politikası ile nasılsa oralar sadece dağ taş kan akmasın diye oraları verelim diyen esnanlar oluştu. Bebek katiline İmralı ya da sayın deniliyor. Bunlar söylemleri yumuşatma işlemleridir” ifadelerinde bulundu.

 

 

AKP ve paralel yapı birlikte hareket ediyor”

AKPH hükümeti ile paralel yapı arasındaki savaşın danışıklı dövüş olduğunu söyleyen Çolak, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

AKP hükümeti her seçim döneminde bir olay vuku buldurarak mazlumu oynuyorlar. Şimdi de paralel yapıdan bahsediliyor. Ama bu Cemaatin önderi olan Fetullah Gülen bizim müttefikimiz Amerika'da bulunuyor olması bizde şüphe uyandırıyor. Emniyette sürekli operasyon yaptırıyorlar, paralelci diye birini alıyorlar yerine diğerini koyuyorlar. Bir ay sonra yeni koydukları adamı da paralelci diye tekrar alıyorlar. Tüm Türkiye'de sürekli bir yer değiştirme var. Bu adam bir ayda mı paralelci olacak?”

 

 



Anahtar Kelimeler: "AKP MAZLUMU OYNUYOR"