AK PARTİ`NİN NEFERİYİM

21.02.2015 08:58:52

AK Parti'nin kurucu üyelerinden Bahaddin Akbulut, 7 Haziran Genel Seçimleri'nde milletvekili aday adaylığı için dün, AK Parti İl Binası'nda başvuruda bulundu.

EĞİTİM TARTIŞILMAZ UNSURDUR

Eğitim bir toplumun gelişmesinde, bütünleşmesinde en önemli unsurdur. Yıllardır herkes bu hususta şikâyetçi ama kimse ciddi manada çalışma yapmamıştır. Şimdi bu çalışmayı yaparak vatandaşımızın daha bilinçli bireyler haline geleceğini düşünüyorum. Eğitimin gerekli olduğu tartışılamaz bir unsurdur ancak, eğitim sisteminde yetersizlikler olduğu kanısına vardım ve bu doğrultuda bu çalışmayı hazırlamaya karar verdim.

• Denetimini kendisinin yapabileceği bir toplum oluşturmak, sorumluluk sahibi yapmak,

• Beceriksiz, atamayla iş başına gelen yıllarca o yerleri işgal etmiş yöneticilerden kurtarmak,

• Seçim sistemiyle geldiği takdirde süresinin sınırlı olması, başarılı olmadığı takdirde başarılı olan yöneticilerin göreve atanması,

• Seçilecek kişilerin gençlik üzerine ciddi çalışmalar sergilemesi, eğitimi zirveye taşımanın yollarını araması,

• Yerinde çözümler, insanlar arasında yardımlaşma, dayanışma, tatlı bir rekabet, sorumluluk, öğrenci veli memnuniyeti,

• İlköğrenim son sınıftaki öğrencilerin istediği, sevdiği, becerebildiği bir orta öğrenime başarısı doğrultusunda geçiş yapması,

• Öğrencilerin daha bilinçli hedefler belirlemesi,

• Bahanesiz eksiksiz eğitim şartlarının oluşturulması,

• Kolektif düşünce, kolektif çalışmanın tabana yayılması sorumluluk duygusunun artması, herkesin hayata daha çok umutla bağlanması, herkesin aldığı görevleri olumlu sonuçlandırma çabası, öğrencilerden beklentilerin artması, heyecanı bitmemiş bir toplum oluşturmak,

• Eğitimcilerin ve öğrenciler arasında tatlı bir rekabetin oluşması,

• Devlete saygı ve güvenin artması.

 

Cemiyeti ziyaret etti

AK Parti'nin kurucu üyelerinden Bahaddin Akbulut 7 Haziran Genel seçimlerinde milletvekili olmak için aday adaylığını açıkladı.

   Matematik öğretmeni Bahaddin Akbulut, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ' ziyaret ederek, aday adaylığını kamuoyu ile paylaştı. Yaklaşık 50 kişi ile birlikte aday adaylığını açıklayan Akbulut, AK Parti'nin her zaman bir neferi olarak çalıştığını belirtti.

AK Parti'nin kurucu üyelerinden olan Akbulut, 1962 yılında Sarız'da doğdum. İlkokulu köyümde tamamladıktan sonra, orta ve lise eğitimimi Kütahya'da tamamladım. Ardından Karadeniz Teknik Üniversitesi Matematik Öğretmenliği Bölümü'nü bitirdim. 1994 ve 1999 yılları arasında Kayseri Daimi Encümenlik, Milli Eğitim Komisyon Başkanlığı, Bütçe Komisyon üyeliği ve Sarız İl Genel Meclis üyeliği yaptım. Ardından AK Parti'nin kurucu İl Başkan Yardımcılığı'nı yaptım. AK Parti'nin Tomarza, Pınarbaşı ve Sarız'da ilçe teşkilatlarını kurdum. 2002 ve 2011'de AK Parti milletvekili aday adayı oldum. Yine 2004'te AK Parti'den Gesi Belediye Başkanı aday adayı oldum. AK Parti'nin siyaset Akademisi'ne katıldım. Her zaman AK Parti'nin bir neferi olarak çalıştım” diye konuştu.

Develi'de ilk dershaneciliği başlattığını ifade eden Akbulut, Tek Çözüm Dershanelerini kurdum. Türkiye'de derece yapan Birikim 2000 Dershanesi'ni kurdum. Dershane eğitimi boyunca bin 513 öğrenciye burs vererek geleceklerini inşa etmelerine yardımcı oldum. 40 bin civarında öğrenciyi üniversite yolunda hazırladık. Şu an halen Talas'ta 3 ve Melikgazi'de 1 tane bulunan Ülkem Öğrenci Yurtları'nı kurarak halen eğitim sektöründe faaliyetlerime devam ediyorum" ifadelerinde bulundu.

 

                                                                             Akbulut başvurusunu yaptı!

   AK Parti'de vekil aday adaylığı için dün son gündü. Son günü bekleyen birçok aday dün partiye gelerek başvurusu yaptı. Eğitimci Bahaddin Akbulut da İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden'e, aday adaylığı dilekçesini verdi. Akbulut, bu yarışta bende varım diyerek, Bugüne kadar AK Parti'nin bir neferi gibi çalıştım. AK Parti'nin kurucu üyelerindenim. Ayrıca, Tomarza, Sarız ve Pınarbaşı'nda ilçe teşkilatlarını kurdum. AK Parti'ye her zaman hizmet ettim. Ömrüm oldukça da hizmet etmeye devam edeceğim” diye konuştu.  

 



Anahtar Kelimeler: AK PARTİ`NİN NEFERİYİM