AK PARTİ DE İSTİŞARE TOPLANTISI

13.05.2015 11:10:53

AK Parti İl Başkanlığı partiye 2001 yılından bu yana emek verenleri bir araya getirdi

AK Parti İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen İstişare Toplantısına, partinin kuruluşundan bu yana farklı kademelerde emek veren yüzlerce isim katıldı. İstişare toplantısında konuşan AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, sadece bir parti hareketi olmadıklarını ve AK Parti'nin bir dava olduğunu belirterek bu davanın hakkın ve adaletin ayağa kaldırılması davası olduğunu kaydetti.  Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız da böyle bir toplantının örneğinin bir başka partide görülemeyeceğini söyledi.

 

AK Parti İstişare Toplantısı Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi'nde yapıldı. Toplantının açış konuşmasını yapan İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, önümüzdeki günlerde iki ayrı miting yapılacağını hatırlatarak Önce 17 Mayıs'ta Sayın Cumhurbaşkanımızı, sonra 29 Mayıs'ta Sayın Başbakanımızı ağırlayacağız. Bu mitinglerde yanımızda olacağınızdan eminiz. Toplantımıza katıldığınız ve vefa örneği gösterdiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

İl Başkanı Özden'in konuşmasının ardından AK Parti Milletvekili Adayları tek tek salondaki partilileri selamladı. Daha sonra kürsüye çıkan AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, Yıllarca birlikte mücadele ettiğimiz, omuz omuza verdiğimiz dava arkadaşlarımızı görmekten mutluluk duyuyorum” diyerek konuşmasına başladı. Konuşmasında partililerine Dava kardeşlerim” diye hitap eden Özhaseki, bu hitabının nedenini anlatarak, AK Parti basit bir particilik hareketi değil. Sadece koltuk sevdalılarının bir araya geldiği ve bu partiyi iktidara uzanmak için bir yol olarak gördükleri bir hareket değiliz. Bu bir davadır. Bu dava hakkın ve adaletin ayağa kaldırılması davasıdır. Bu dava mazlumların, kimsesizlerin, yetimlerin davasıdır” dedi.

 

                                           HER MAHALLEYE BEREKET GÖTÜRDÜK

 

İktidarda oldukları sürece çok çalıştıklarını ve gittikleri her mahalleye, her sokağa bereket götürdüklerini dile getiren Özhaseki, Ülkemizde her alanda iyileşme yaşandı. Dün 600 milyon dolar için ABD Başkanı karşısında iki büklüm duran bir Başbakandan, isterseniz size 5 milyar dolar vereyim diyen bir Başbakan'ın, ‘İsrail sen de çok konuşuyorsun, sus bakayım' diyen bir Başbakan'ın olduğu noktaya geldik. Türkiye'de yıllardır bir vesayet rejimi vardı. Hür irademizle iş başına getirdiğimiz insanları rahat bırakmazlardı. Çıkarılacak kanunlara bile karışırlardı. Siyasi iktidarlar bunları dinlemezse yer altı oyunları başlar, faili meçhuller olur, ihtilaller yapılırdı. İnancımızı yaşamakta zorluk çekerdik. Envai çeşit zulümler inanan insanlara reva görülürdü. Şimdi Allah'a hamdolsun bunların hepsi bitti” diye konuştu.

 

TBMM Başkan Vekili Sadık Yakut'un 2002'den bu yana AK Parti'nin yapmış olduğu hizmetleri anlatmasının ardından kürsüye gelen Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ise AK Parti davasının her türlü makamdan üstün olduğunu söyledi. Böyle bir toplantının örneğinin bir başka partide bulunamayacağını vurgulayan Taner Yıldız, AK Parti bayrağı yere düşmez, ancak elden ele gider. Ak Yüzler olarak bu davada çalışacağız ve gayret edeceğiz” dedi.