AK PARTİ'DE HEDEF 3 BİN 600

11.05.2015 10:26:07

AK Parti İl Teşkilatı Kayseri'de uğramadık mahalle, elini sıkmadık vatandaş bırakmadı. 7 Nisan'dan bugüne bin programa katılan AK Parti, seçimlere kadar 2 bin 600 noktaya daha erişmeyi planlıyor.

 

Seçim döneminde mahalle ve ilçe gezilerine ağırlık veren Ak Parti İl Teşkilatı milletvekili adayları ile birlikte dur durak bilmeden çalışıyor. İl Başkanı Hüseyin Cahit özden yalnızca dün 5 noktaya gittiklarini belirterek, bir günlük programını şu şekilde anlattı:

  Bugüne kadar yaptığımız bin program oldu. Biz bu sabah Develi'deydik. Develi'den çıktık Tomarza'ya, oradan Akkaya'ya gittik. Kadınlarımız meydanda bir programda, bir kısım Talas'ta, bir diğer gurubumuz Pınarbaşı'nda, bir grubumuz Bünyan'da sadece bugünkü programımız bu şekilde. Her gün böyleyiz.”

 

Bugüne kadar bin noktaya gittiklerini vurgulayan Özden, Bundan sonrada 2 bin 600 yerimiz var uğrayacağımız. Gittiğimiz yerlerde gördüğümüz ilgi tahmin edilemeyecek şekilde düzgün. Çok huzurlu bir seçim geçiyor. Hiçbir problem yok, hayret edilecek kadar rahat geçiyor” dedi.

 

Günde 45'e kadar programa katıldıklarını ifade eden Özden, Biz diğer partilerin 1 ya da 2 program yaptığı yerde biz 15-20 program yapıyoruz. Biz günlük 45 programa kadar gerçekleştirdiğimiz oluyor. 9 vekil adayının hepsine günlük 6 program yaptırıyoruz. En az 12 program oluyor. Basında çıkan programların biz birkaç katını yapıyoruz günlük. Biz çalışıyoruz. Hayırla baş ederiz. Bu hızla çalışmaya devam edersek biz başarırız” diye konuştu.

 

Özden, anket oranlarının da kendi lehlerine arttığını söyleyerek, Biz geldiğimizde yapılan anket çalışmaları vardı. Bizim çalıştığımız günden bu yana bu anket rakamları sürekli yükseliyor. Her anket sonucunda daha da oylarımızın daha da arttığını görebiliyoruz. Rakamları verdiğimde herkes onu baz alıyor. Ama aldığımız günden bugüne dek oranlarımız artıyor” dedi.

Haber: Dilek Bolat