AK PARTİ MELİKGAZİ GENÇLİK KOLLARINDAN ANLAMLI ETKİNLİK

18.11.2014 10:20:32

AK Parti Melikgazi İlçe Gençlik Kolları tarafından, şehirde yaşayan Suriyeli sığınmacı ailelere yönelik yardım kampanyası çerçevesinde Bir Yardım Eli de Sen Uzat” isimli program düzenlendi.

AK Parti Melikgazi İlçe Gençlik Kolları tarafından, şehirde yaşayan Suriyeli sığınmacı ailelere yönelik yardım kampanyası çerçevesinde “Bir Yardım Eli de Sen Uzat” isimli program düzenlendi.
Melikgazi Belediyesi’nde düzenlenen etkinliğe AK Parti Kayseri Koordinatörü Recep Yıldırım, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Hacılar Belediye Başkanı Dr. Doğan Ekici, Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas, Gençlik Kolları İl Başkanı Hüseyin Okandan, parti il ve ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ve gençlik kolları üyeleri ile vatandaşlar katıldı. Programda açılış konuşmasını AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden yaptı. Özden konuşmasında, Suriyelilerin ülkelerindeki zulmün son bulmasını temenni ettiğini ve Kayseri’de misafir olarak bulunan Suriyelilere her zaman sahip çıktıklarını ve bundan sonrada aynı sevgi ve muhabbetle yanlarında olacaklarını söyledi.
Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç da, hiç kimsenin durup dururken, vatanını, toprağını, yakınlarını, makamını ve mevkisini bırakıp ta bir başka ülkeye gitmeyi arzu etmeyeceğini belirterek, "Suriyeli kardeşlerimize reva görülen eziyetler nedeniyle ülkelerini terk etmek zorunda bırakıldılar. Bunların bir kısmı da Kayserimizi şereflendirdi. Onlar bizim başımızın tacı. Kendilerini vatanlarında hissetmeleri için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız.Türkiye yükselen bir değer ve güç olmaya devam ediyor. Bu yükselen değeri durdurmak için çeşitli ayak oyunları oynanıyor ama hiç kimsenin bu yükselen değere son vermeye gücü yetmeyecektir" ifadelerini kullandı.
İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Okandan da yaptığı açıklamada, "Böylesine fedakar, böylesine her olayda duyarlılık göstererek, insanların zor günlerinde yanlarında olan ve aynı duyguları paylaşan bir ekip ile görev yaptığımız için bizler çok şanslıyız. AK Gençler olarak bu zamana kadar dünyanın her neresinde bir zulüm, bir savaş varsa bu olayların son bulması için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız" şeklinde konuştu.
Melikgazi İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Ethem Kiraz, "Bu programı düzenlerken bizlere her zaman destek olan Melikgazi belediye Başkanımız Sayın Memduh Büyükkılıç ve ekibine teşekkür ediyorum. Suriyeliler bizim kardeşimiz ve gönül bağımız olan insanlar. Onlar şimdi ülkelerinde ki zulümden kaçarak buralara sığındılar. Elbette bizler AK Gençlik olarak her zaman onların yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.
Program, etkinliğe katılan Suriyelilerin Suriye ve Türkiye bayrağı açarak, Suriye ve Türkiye’ kardeştir tezahüratları ile son buldu.