AK PARTİ´DEN STK´LARA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

19.06.2015 10:36:08

AK Parti Kayseri Teşkilatı, 7 Haziran seçimlerinin ardından teşekkür ziyaretlerine STK´ları ziyaret ederek, devam etti.

 

 

 

 

AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Milletvekilleri Mehmet Özhaseki, Ahmet Doğan, Yaşar Karayel, Kemal Tekden, Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Kılıç, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bazı STK´ları ziyaret etti. 

 

İlk olarak, Oto Sanatkarları Odası´nı ziyaret eden heyet, 7 Haziran seçimlerinde verdikleri destekten dolayı Oda Başkanı Şeyhi Odakır´a teşekkür etti. Heyet Buradaki ziyaretinin ardından sırası ile, Şoförler ve Otomobilciler Odası, Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Kayseri Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası´nı ziyaret etti.

 

Her oda temsilcisi de bir an önce hükümetin kurularak ortadaki belirsizliğin bir an önce giderilmesi yönünde görüşlerini belirttiler.

 

STK´lara yönelik ziyareti değerlendiren, AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel de,  seçim döneminde destek veren bütün STK´ları ziyaret ederek teşekkür dileklerini ileteceklerini belirterek, "Bu gün bir kısım STK´ları ziyaret ettik.  Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaretimizde gördük ki,  herkesin bir an önce Türkiye´nin istikrara kavuşması ile ilgili dilekleri var. Özellikle sivil siyasetin güçlenmesi ve ekonomik istikrarın bozulmamsı ile ilgili temennilerine şahit olduk. Bizlerde bu görüşlere katılıyoruz. Türkiye´de esas olan, devletimizin birliği, bütünlüğü, milletimizin refahıdır. Bunun için milletvekili seçilen arkadaşlarımızla birlikte gayret edeceğiz. Önemli olan, bu memleketimizin huzuru, güvenliği ve aşımızın, işimizin ve istikrarımızın bozulmaması. İnşallah en kısa sürede, hayırlı bir hükümet kurulur. Bizlerde bundan yanayız. Şuanda MHP tabanının bizimle bir hükümet kurma çalışmalarının olması dilekleri ile karşılaştık. Bizlerde bu dileklere katılıyoruz. Önemli olan, partimizin üst yönetimlerinin bu çalışmaları yaparak, gerekli kararları alacaklar. Ondan sonra da inşallah Türkiye yeni bir hükümete kavuşacak. Memleketimize ve milletimize bu seçim sonuçlarının hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli´nin, AK Parti ile koalisyon konusunda tüm kapıları kapattığı konusuna da değinen Karayel, bu sözleri siyaseten söylenmiş laflar olarak değerlendirdiğini ifade ederek şunları söyledi:

 

"Milletvekilleri ve muhalefet partileri çıkıp düşüncelerini söyler ama, esas olan AK Parti´nin kiminle koalisyon olup olmayacağını yetkili organların karar vermesi lazım. Bu noktada çalışmalar sürüyor. MHP kanadında da aklı selimin galip geleceğine inanıyorum. Önemli olan istikrarın sürmesidir. Ekonominin bozulmamasıdır. Kayseri bir ticaret şehri. İstikrar şehri. Bu istikrar bozulursa, tüm Türkiye zarar görür. İstikrarı bozduran da, sandığın içinde gömülü kalır. Kimsenin bu istikrarın bozulmasına müsaade etmemesi lazım. MHP Genel Başkanı Bahçeli´nin de söylediği lafları siyaseten söylenmiş laflar olarak kabul ediyorum. İnşallah memleketin hayrına yeni bir hükümet kurulur."

 

 

 



Anahtar Kelimeler: