Ak Parti´den MHP´ye Ziyaret

17.10.2018 10:19:47

AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığına iadeyi ziyarette bulundu.

AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığına iadeyi ziyarette bulundu.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Ak Parti İl Başkanı Çopuroğlu;  geçtiğimiz hafta bizleri ziyaret etme nezaketinde bulundunuz. Kayseri için iki siyasi partinin bir biri ile hem hal olması hem Kayseri´ye katkı sağlar hem de kendi aramızdaki diyaloğu artırır. Bizler ziyaretinizden ziyadesi ile memnun kaldık. Sizlere ve yönetim kurulu arkadaşlarınıza teşekkür ediyoruz. Bizlerde iadeyi ziyarette bulunmak istedik. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyor var olan diyaloğumuzu arttırma gayretinde olduğumuzu belirtmek istiyoruz dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Serkan Tok ?da, öncelikle hoş geldiniz. Bizler teşkilatlarda bulunan insanlarız. Bizler teşkilatlarımızda düşüncelerimizi halkımıza yansıtma açısından var gücümüzle çalışıyoruz. Kayseri´de sizin partiniz, bizim partimiz diye bir şey yok.  Kayseri var. Kayserimize nasıl hizmet edebiliriz düşüncesi var. Genel Başkanımızın bizlere emir ve görüşleri var. Bunun özellikle bilinmesi gerekir. ?´Cumhur ittifakına uygun hareket ve davranışta bulunacaksınız´´ talimatı bizim için emirdir. Bu ülkemiz için, devletimiz için daha çok çalışacağız anlamına gelmektedir. Ülkemizi kuşatan haçlı zihniyetini ortadan kaldırmak ve hilalin içerisinde yer almak için mücadele edeceğiz. Tabi ki ufak tefek görüş ayrılıkları mutlaka olacaktır. Bunlarda bizim zenginliğimiz olacaktır. Tekrar hepiniz hoş geldiniz dedi.



Anahtar Kelimeler: Parti Ziyaret