AK PARTİ´DE DÜGMEYE BASILIYOR!

17.01.2017 10:25:23

Büyük Millet Meclisi´nde (TBMM) görüşmeleri devam eden yeni anayasa paketinin referanduma sunulması bekleniyor

AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Türkiye Büyük Milet Meclisi´nde (TBMM) görüşmeleri devam eden yeni anaya paketinin referanduma sunulması kararını beklediklerini belirterek, ?Biz parti olarak referanduma hazırız? dedi.
TBMM´de görüşmeleri devam eden paketin 330 oyu aşarak, referanduma gitmesi durumunda, rejimin değil sistemin değişeceğini ifade eden AK Parti İl Başkanı Özden, Nisan ayının ilk yarısında halkoyuna sunulacak paketin Türkiye için ne denli önem arz ettiğini tüm vatandaşlara anlatacaklarını söyledi. İl Başkanı Özden, yeni anayasanın halk oyu ile birlikte kabul edilmesi durumunda Türkiye´nin önünün açılacağına dikkat çekerek, ?Koalisyonlar dönemi resmen sona erecek. Türkiye daha güçlü ve yüksek performanslı bir yönetim anlayışına kavuşmuş olacak? diye konuştu.
AK Parti Kayseri İl Başkanlığı olarak, referandum süreci için şimdiden düğmeye bastıklarını ve çalışmaya başladıklarını dile getiren Özden, ?Tüm birimlerimiz ile referandum için şimdiden hazırız. İnanıyoruz ki, vatandaşlarımız yeni anayasa paketine ?evet? diyerek, ülkenin birliğinin dirliğinin pekişmesine katkıda bulunacaktır? ifadesini kullandı. Özden, Kayserililer´in her zaman olduğu gibi doğrunun yanında yer alacağından yana en küçük şüphe duymadığını da sözlerine ekledi.

İL BAŞKANLIĞINDA HAREKETLİLİK

AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Türkiye Büyük Milet Meclisi´nde (TBMM) görüşmeleri devam eden yeni anayasa paketinin referanduma sunulması kararını beklediklerini belirterek, "Biz parti olarak referanduma hazırız" dedi. Özden, referandumla ilgili AK Parti İl Teşkilatı olarak düğmeye bastıklarını vurguladı.

REJİM DEĞİL SİSTEM DEĞİŞECEK

TBMM´de görüşmeleri devam eden paketin 330 oyu aşarak, referanduma gitmesi durumunda, rejimin değil sistemin değişeceğini ifade eden AK Parti İl Başkanı Özden, Nisan ayının ilk yarısında halkoyuna sunulacak paketin Türkiye için ne denli önem arz ettiğini tüm vatandaşlara anlatacaklarını söyledi.



Anahtar Kelimeler: PARTİ DÜGMEYE BASILIYOR