AK PARTİ TEŞKİLATI İFTARDA

24.06.2015 10:01:34

AK Parti Kayseri il teşkilatı tarafından, Erciyes Feneri çadırında vatandaşlara iftar yemeği verildi.

 

Hunat Çarşısı Katlı Otoparkı´nda düzenlenen iftar programına, AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Doğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, İlçe Belediye Başkanları, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları ile çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Yaklaşık 1300 kişinin katıldığı iftar programında konuşan, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Ramazan ayını vatandaşlarla birlikte iftar yaparak geçirmeye gayret ettiklerini belirterek şunları söyledi:

"Öncelikle, böylesi bir organizasyon düzenleyerek, bizlere vatandaşlarla birlikte iftar yapma imkanı sağlayan, Erciyes Feneri yetkililerine teşekkür ediyorum. Erciyes Feneri´nin bu günkü iftar yemeğine sponsor olma imkanı bulduk. AK Parti teşkilatı olarak, Ramazan ayı boyunca, mahallelerde kurulan iftar çadırlarına ve dernekler tarafından düzenlenen iftar programlarına katılmayı hedefliyoruz. Ramazan ayını dolu dolu geçirmek için teşkilatımızla birlikte özveriyle çalışıyoruz. Bu vesile ile bütün halkımızın ramazan ayını kutluyorum. İnşallah nice ramazanları ve bayramları birlik ve beraberlik içinde geçiririz"

 

 

 



Anahtar Kelimeler: PARTİ TEŞKİLATI İFTARDA