AK PARTİ ARINACAK

6.08.2016 10:38:42

Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı´nın 81 il ve belediyelere gön-derdiği FETÖ genelgesi sonrasında gözler Kayseri´ye çevrildi.

AK Parti´de, FETÖ mensuplarının partiden temizlenmesi için harekete geçildi, düğmeye basıldı. Geçtiğimiz günlerde tüm teşkilatlara genelge göndere AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı´nın, ?FETÖ/PDY ile bağlantısı bulunanları ve menfur darbe girişimine destek verenleri teşkilatımız içinde fitne ve dedikoduya izin vermeden ivedilikle arındırma çalışması yapın? demesinin ardından gözler Kayseri´ye çevrildi.
Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı´nın genelgesi sonrası Kayseri´de de AK Parti İl ve ilçe teşkilatları, kılı kırk yaran titiz bir çalışmanın içine girdi. Alınan Bilgiye göre, geçmişten bugüne, üyeler, yönetimde görev alanlar arasında kanlı, hain törer örgütü FETÖ ile bağı olduğu öne sürülen olası isimler üzerine mercek tutulmaya başlandı.
GÖREVDEN ALINANLAR?
17/25 ARALIK 2013 sonrası AK Parti Kayseri İl Teşkilatı´nın topyekun görevden alınma sebepleri arasında terör örgütü FETÖ mensubiyeti bulunanların sayısının ciddi manada olduğu ı iddiası gündemde sıcaklığını korurken, önümüzdeki günlerde yapılacak operasyonların siyasi eksene doğru kayacağı de gelen bilgiler arasında.
Türkiye genelinde dün siyasi eksenli terör örgütü FETÖ operasyonu kapsamında İzmir´de Kemalpaşa Belediyesi´nden AK Partili üç meclis üyesinin göz altına alındığına dikkat çekilirken, Kayseri´de de böyle bir gelişme yaşanılmasının kaçınılmaz olduğuna vurgu yapıldı.



Anahtar Kelimeler: PARTİ ARINACAK