AK DANTELLİLER DAVASI!

10.12.2015 09:54:48

-Seçimlerden önce MHP İl Başkanı Ersoy´un, önce sosyal medya, ardından da Talas´ta yaptığı konuşmada, ?AK dantelli p.çler? ifadesi savcılığa taşındı. Ersoy, ifade verdi, Özden ve BİMER üzerinden şikâyetler art arda geldi!

 

 

  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy´un hem sosyal medya, hem de yaptığı basın açıklamasında sarf ettiği  ?AK dantelli P.çler? sözleri, yargıya taşındı. Yürütülen soruşturma kapsamında dün adliyeye giden AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Cumhuriyet Savcısı´na verdiği ifadede şikâyetçi olduğunu tekrarladı.

  Sosyal medya üzerinden paylaştığı ?AK dantelli p.çler? ifadesini Talas İlçesinde yapılan seçim toplantısında da tekrarladığı ileri sürülen MHP İl Başkanı Baki Ersoy´un da bu bağlamda ifadesine başvurduğu kaydedildi. Talas´ta polise ifade veren MHP İl Başkanı Ersoy ile ilgili AK Parti Kayseri İl Başkanı Özden ile birlikte çok sayıda AK Partili´nin de bu sözler nedeniyle şikâyetçi olduğu öğrenildi.

  Özden ile birlikte, Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER) üzerinden çok sayıda ismin MHP İl Başkanı´nın bu ifadeleri nedeniyle şikâyette bulunduğu ortaya çıktı. Konuyla ilgili haber merkezimizin kendisine ulaştığı AK Parti İl Başkanı Özden, şikâyetçi olarak savcıya ifade verdiğini doğrulayarak, ?Konu yargıya intikal etmiş durumda. Fazla söze gerek yok. Yargıya olan güvenimiz tam? diye konuştu. İfadelerin tamamlanması ve tüm şikâyetlerin değerlendirmesinin ardından savcılık, konuyla ilgili kararını verecek. (Bekir ASLANTAŞ)



Anahtar Kelimeler: DANTELLİLER DAVASI