AİRBUS GAZETECİLERİ AĞIRLADI

22.01.2016 09:39:22

Airbus Uçak Cafe&Restaurant sahibi Kahraman Yıldız basın mensuplarını bir araya getirerek yemek verdi.

 

 

Airbus Cafe& Restaurant´ta gerçekleştirilen akşam yemeği oldukça neşeli ve keyifli geçerken, Kayserili vatandaşların gidebileceği en güzel mekânlardan biri olan Airbus Uçak Cafe& Restaurant manzarasıyla da ön plana çıkıyor.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde yapılması planlanan ancak Gazetecilerin yoğun programı olması nedeniyle gerçekleştirmediklerini belirten Airbus Uçak Cafe&Restaurant sahibi Kahraman Yıldız, ?Kayseri´nin büyük bir şehir olmasından dolayı böyle bir yatırım yaptık. Restoranımızda Kayseri´ye hitap edecek yemeklerimiz var. Kayserimize bu şekilde bir sunum yapıyoruz. İnşallah memnun kalırlar. Fiyatlarımız uygundur. Bazı çıkan haberler kesinlikle asılsızdır. Fiyatlarıız normal ve uygundur. Tüm Kayseri halkını bekliyoruz? dedi.
Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, ?Bende bu cafeye ilk defa geliyorum. Muhteşem bir görüntüsü var. Bir bölümü Talas´a bakıyor, bir bölümü ise Çay Bağlarına bakıyor. Kayserililerin bu tesisi değerlendirmelerini tavsiye ediyorum. Tesisin bu açıdan hayırlı olmasını diliyorum? diye konuştu.