AHMET OĞUZ ISRARI

18.06.2018 10:23:00

Sakıb Aytaç, Hasan Hüseyin Acar ve Bilal Başacıkoğlu´nu transfer eden temsilcimiz Kayserispor, Göztepe´nin de uzun bir süredir gündemi içerisinde yer alan Ahmet Oğuz´u kadrosuna katıyor.

 

Sakıb Aytaç, Hasan Hüseyin Acar ve Bilal Başacıkoğlu´nu transfer eden temsilcimiz  Kayserispor, Göztepe´nin de uzun bir süredir gündemi içerisinde yer alan Ahmet Oğuz´u kadrosuna katıyor.

Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Kayserispor yeni sezon öncesi transferin en hareketli takımı olan Sarı-Kırmızılılar bir yerli ismi daha kadrosuna katmaya çok yakın. Kayserispor renktaşı olan Göztepe´nin de uzun süredir gündeminde yer olan genç ve başarılı Ahmet Oğuz´u takıma kazandırıyor.  Başkent ekibi Gençlerbirliği´nde 1 milyon Euro çıkış bedeli olan başarılı sağ bek oyuncusu Ahmet Oğuz´un bonservisinde indirim yapmak adına Kayserispor yönetimi, Gençlerbirliği yönetimi ile görüşmelerini yoğun bir şekilde sürdürüyor.  Geçtiğimiz günlerde İstanbul´da Kayserispor yönetici ile bir araya gelerek görüşme yapan başarılı oyuncu Ahmet Oğuz Sarı-Kırmızılı takıma gelmek için yeşil ışık yaktı. Bu hafta içi Kayseri´ye geleceği öğrenilen Ahmet Oğuz´un yapılan son görüşmenin ardından imza atması bekleniyor. 29 Haziran´da yeni sezon için topbaşı yapacak olan Sarı-Kırmızılılar sezon açılışına ve Erzurum kampına kadar transferi tamamlamak istiyor. (Haber: Memduh BORAZAN)



Anahtar Kelimeler: AHMET OĞUZ ISRARI