AGÜ´de Önlük Giyme Töreni

7.12.2017 16:09:07

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Yaşam ve Doğa Bilimleri Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü öğrencileri törenle beyaz önlüklerini giydi.

 Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Yaşam ve Doğa Bilimleri Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü öğrencileri törenle beyaz önlüklerini giydi. 
Önlük giyme töreni, Sümer Kampüsü Büyükambar Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Törene, Biyoloji ve Genetik Bölümü birinci sınıf öğrencilerinin yanısıra onların aileleri de katıldı.
Törende Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Oktay Kaplan, ?Genetik Bilimci Olmaya Hazır mısınız?? konulu sunum yaptı.
Daha sora konuşan AGÜ Araştırma ve Geliştirmeden Sorumlu Rektör Yardımcısı ve Yaşam ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Yusuf Baran, özellikle velilere hitap ederek, Moleküler Biyoloji ve Genetik alanı ile ilgili bilgiler verdi.
Prof. Dr. Baran, yaptığı sunumla Moleküler Biyoloji ve Genetik bölümünün hangi konuları incelediğinden, bu bölümden mezun olan öğrencilerin hangi sektörlerde çalışabileceğine kadar velileri bilgilendi.
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan Alan da konuşmasında Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü´nün Türkiye´de en çok tercih edilen bölümlerden biri olduğunu, bu bölümün AGÜ´de de en başarılı bölümlerden biri olduğunu söyledi.
Konuşmaların ardından önlük giyme törenine geçildi. Öğrencilere önlüklerini Yaşam ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyeleri giydirdi.



Anahtar Kelimeler: Önlük Giyme Töreni