AGÜ BEŞİKTAŞ'A KONUK OLACAK

31.03.2015 00:03:24

Türkiye Kadınlar Basketbol ligi (TKBL) temsilcimiz Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜspor) ligin 25.haftasında yarın İstanbul'da güçlü rakibi Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) temsilcimiz Abdullah Gül Üniversitesi ligin 24.haftasında geçtiğimiz hafta sonu evinde oynadığı maçta  Orduspor'u uzatmalarda 86-84 yenerek ikinci sıradaki yerini korudu.  Orduspor maçında sergilediği basketbolla taraftarının sevgisini kazanan Kırmızı-Beyazlılar maçın ardından saha içinde taraftarı ile büyük mutluluk yaşayarak galibiyeti kutladı. Aldığı galibiyetle puanını 44'e yükselten AGÜspor yarın Beşiktaş maçı için bugün hava yolu ile İstanbul'a gidecek. Yarın ligin 25.haftasında Beşiktaş'a konuk olacak olan temsilcimiz AGÜspor'da tek hedef galibiyet. Beşiktaş deplasmanından galibiyetle dönerek ligi ikinci sırada bitirmeyi garantilemek isteyen Kırmızı-Beyazlılar moraller süper. Yarın  İstanbul Beşiktaş İntegral Forex Arena Spor Salonunda oynanacak olan zorlu karşılaşma saat  18.00'de başlayacak.

Orduspor`u 86-84 yenerek, ligi ilk ikide bitirme adına önemli bir galibiyet elde ettiklerini belirten  Abdullah Gül Üniversitesi Başantrenörü Ayhan Avcı, Çok zor geçen bir maçı uzatma bölümlerinde kazanmayı başardık. Maça kötü başladıklarını ancak daha sonra toparlandık. Kazanmamız gereken bir maçtı kazanmayı bildik. Ligi ikinci bitirebilmek için artık sadece bir galibiyete ihtiyacımız var. Müthiş bir geriye dönüş oldu demek istemiyorum. Çünkü o durumu biz oluşturduk. Bundan dolayı çok iyi iş yaptık diyecek durumda değilim. Matematiksel olarak bakacak olursak müthiş başarı çünkü fark 21 sayıya çıkmıştı. 21 sayıdan gelmek ve kazanmak çok güzel ama farkın niye 21 sayıya çıktığının yargılanması lazım. Kendimizi eleştirmemiz lazım. Mücadele seviyesi çok zor olan bir karşılaşmayı geride bıraktıktık ve önümüzde Beşiktaş ve Galatasaray maçı var. Zor bir sezon geçiyor artık ligin sonları geldi daha da zorlaştı. Her takımın bir hedefi var, her takımın da iyi kadroları var. Seyredenler büyük keyif aldı. Orduspor`u da bu güzel maçtan dolayı tebrik ediyorum. Kalan maçlarında Orduspor`a başarılar diliyorum" diye konuştu.