AGÜ BAŞKENT'TE

16.03.2015 23:28:02

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) temsilcimiz Abdullah Gül Üniversitesi ligin 22.hafta karşılaşmasında yarın Ankara`da Orman Gençlik ile mücadele edecek

Ligin 21.haftasında sahasında ve taraftarı önünde Adana Askispor'u 72-62'lık sonuçla mağlup ederek zirvedeki yerini koruyan AGÜSpor yarın oynayacağı maç için bugün sabah ilimizden ayrılacak. Karayolu ile Ankara'ya gidecek olan temsilcimiz konaklayacağı otele yerleşerek maç saatini bekleyecek. Yarın Ankara Spor Salonunda oynanacak olan karşılaşma saat 18.00'de başlayacak. Geçtiğimiz hafta sonu sahasında aldığı galibiyet ile galibiyet serisini 7 maça çıkartan Kırmızı-Beyazlılar yarın oynayacağı Orman Gençlikspor'u yenerek galibiyet serisini sürdürmek istiyor. 37 puanla lider Galatasaray'ın ardından ikinci sırada yer alan temsilcimiz Abdullah Gül Üniversitesi ligde kalan maçlarını kazanarak ligi lider olarak tamamlamak istiyor.

Ligi lider olarak bitirmek istediklerini belirten AGÜspor Kulüp Başkanı Ömer Yağmur, Adana Aski'yi yenerek üst üste 7. Galibiyetimizi aldık. Geçen hafta İstanbul Üniversitesi BGD karşısında aldığımız galibiyetinin ardından Adana Aski galibiyeti daha da anlamlı hale geldi. Bu karşılaşmayı kazanmamız lazımdı ve kazandık. Adana Aski güçlü bir takım, ilk 4 içerisinde yer alan rakiplerimizden biri. Oyuncularımı galibiyetten dolayı kutluyorum. Bir ara tutuktuk ama üçüncü periyotta iyi bir savunmayla maçı lehimize çevirdik. Adana Aski'yi yenerek ligin ilk yarısındaki maçın rövanşını aldık. Önümüzdeki maçları da kazanarak ligi lider bitirme hedefimizi gerçekleştirmek istiyoruz” dedi.

(Spor Servisi)



Anahtar Kelimeler: AGÜ BAŞKENT’TE