AGÜ EDİRNE`YE GİTTİ

13.11.2014 16:06:09

Polonya deplasmanından yenilgi ile dönen AGÜspor, yarın oynayacağı lig maçı için ilimize uğramadan İstanbul`dan Edirne`ye geçerek maçı beklemeye başladı!

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligindeki temsilcimiz Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜspor) Avrupa Liginde oynadığı ikinci maçından da mağlubiyetle ayrıldı.
Energa Torun maçının ardından ligde dönen Abdullah Gül Üniversitesi ligde oynayacağı Edirne Belediyesi Edirnespor maçı için ilimize gelmeden direk Edirne`ye gitti.
Avrupa Liginde geçtiğimiz gün Polonya`da Energa Torun`a 83-78 mağlup olan AGÜspor yarın ligde oynayacağı Edirne Belediye Edirnespor maçını kazanarak ligde yoluna kayıpsız devam etmek istiyor. Avrupa Ligi B Grubunda oynadığı iki maçını da kaybederek galibiyetle tanışamayan Abdullah Gül Üniversitesinde lige döndü.
Yarın deplasmanda Edirne Belediye Edirnespor ile oynayacağı maçını kazanarak ligde yoluna kayıpsız devam etmek isteyen AGÜspor`da tek hedef galibiyet. Temsilcimiz, Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde oynadığı 3 maçını da kazanarak ligde lider Galatasaray`ın ardından ikinci sırada yer alıyor. Yarın, Edirne Mimarsinan Spor Salonunda oynanacak olan karşılaşma saat 17.00`da başlayacak. Avrupa Ligi ikinci maçında sakatlıkların dan dolayı Polonya`ya götürülmeyen Esra Ural ve Lucie Bouthors Edirne Belediye Edirnespor maçın için Edirne`ye giderek takıma katıldılar.
(Memduh Borazan)