AĞIRNAS BÖLGESİNDE ASFALT ÇALIŞMASI

5.08.2014 10:55:23

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Ağırnas Bölgesinde yer alan Mahallelerde otobüs güzergâhları ile ana yolların asfaltlanarak hizmete sunulduğunu ancak daha da önemlisi çevresi ile bütünleşen yerleşim alanlarında bağlantı yollarında çalışma

 Ağırnas Bölgesinin 30 Mart 2014 tarihinde Melikgazi İlçe sınırları içerisine dâhil olduğunu ve Melikgazi Belediye hizmetlerinden yararlanmaya başladığını hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, ilk etapta ana bağlantı yolunun hem genişletildiğini hem asfaltlandığını şimdi de çevre yerleşim alanlarındaki bağlantı yollarında çalışma yapıldığını  belirtti. 

1 Nisan ile 4 Ağustos tarihleri arasındaki geçen dört  aylık süre içerisinde Ağırnas Bölgesinde 24 bin ton asfalt kullanılarak tüm yolların asfaltlandığını ve yolların genişletilerek, yenilendiğini  ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, ,konu ile ilgili olarak şunları söyledi.

Ağırnas Bölgesi bizim hizmet alanımıza daha dört ay önce katıldı. Ancak yapılan çalışmalar ile Melikgazi’nin diğer mahallelerinden farkı kalmadı. Öncelikle ana yolları ile Otobüs güzergâh yollarını ve bu yolla bağlantılı tüm ara yollarda yol düzenleme, alt yapı oluşturma ve asfaltlama yaparak hizmete sunduk. Dört ay olmasına rağmen Ağırnas’ta 24 bin ton asfalt kullanılarak asfaltsız yol bırakmadık. Bu Melikgazili olmanın bir farklılığıdır. Şimdi de Ağırnas ile Turan ve Gesi Yüzelyurt arası olan 2600 metre uzunluğunda ve 6 metre genişliğinde yol düzenleme, genişletme ve asfaltlama çalışması yapıyoruz. Dar olan yolarl genişletildi. Alt yapısı oluşturuldu ve şimdi de asfaltlanıyor. Bölge halkına hayır olsun. Ağırnas Bölgesi çevresi ile bütünleşiyor ve güzelleşiyor.”  (Kurum Haberi)