AGD Kayseri'den Üniversite Pikniği

13.05.2015 11:14:42

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Kayseri Şubesi tarafından gerçekleştirilen organizasyonlarla üniversiteli gençler sıcak havaların gelmesiyle birlikte Barsama'da piknik yaparak sınav streslerini attılar.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Kayseri Şubesi tarafından gerçekleştirilen organizasyonlarla üniversiteli gençler sıcak havaların gelmesiyle birlikte Barsama'da piknik yaparak sınav streslerini attılar.

Kayseri Anadolu Gençlik Derneği'nin düzenlemiş olduğu piknik etkinliğe katılan şube başkanı av. Vacit KİP, Gençlerimiz bizlere Allah'ın bir nimeti ve emanetidir. Onun için bu nimetin şükrü olarak onları en güzel şekilde yetiştirerek, ahlak ve maneviyatı esas alan imanlı bir gençlik istiyoruz. Bunun için hem ailelere hem de bizlere büyük görevler düşmektedir. Bu yapılan çalışmaların amacı gençliğimizin kalbine Allah korkusunu ve Allah sevgisini yerleştirmektir. Bizler Anadolu Gençlik Derneği olarak gençlerin akıl ve ruh sağlıklarını korumakla yükümlüyüz. Gençlerimizi hayra çağırmak ve hayra kanalize etmek bizim en büyük amacımızdır. Gençlerimizin vatan ve milletine bağlı, anne ve babasına saygılı bireyler olarak yetişmesine katkıda bulunmak ve mukaddesatına sahip çıkan bir gençlik bizim asıl hedefimizdir.” ifadelerini kullandı.

Piknikte konuşma yapan Kayseri Şube Üniversiteler Komisyonu Başkanı Abdullah Bozkurt, Görevimizi yakın zaman içerisinde aldık. Vazifemiz çok, yükümüz ağır, bunun bilincindeyiz. Ama bizler biliyoruz ki, merhum Erbakan Hocamızın da ifade ettiği gibi, inanç tekeden süt çıkarır. İnançlı kadrolarız, biz bir işe niyet ettik mi, o işle alakalı çalışma yaptık mı, Allah (c.c) bize yardım edecektir. Allah'ın yardımı ile de üzerimize düşen vazifelerin altından başarıyla kalkacağız. Tüm kardeşlerimiz ile yeni bir dünyanın kurulmasında çalışacak nesiller yetiştireceğiz. Bu amaçla etkinliklerimizden birini burada gerçekleştiriyoruz. Bunların devamı gelecek, sizleri de bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Üniversite öncesi moral ve motivasyon sağlamak için Barsama piknik alanında doğayla iç içe  bir gün geçiren AGD'li gençler; halat çekme, çuval yarışı, futbol ve sonunda ise mangal keyfi yaptılar. Semaverde yorgunluk çaylarını içen gençler,  akşam saatlerine kadar dolu dolu bir gün yaşadı.