AGD İFTAR ÇADIRINA YOĞUN İLGİ

21.05.2019 10:50:51

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Kayseri Şubesi her sene yaptığı iftar çadırları etkinliklerini bu sene de sürdürüyor. Tomarza da yapılan programlara yüzlerce kişi katılıyor.

Kayseri´nin Tomarza ilçesinde yapılan iftarlarda her gün yaklaşık 250 kişilik yemek yapıldığı kaydedilirken iftar çadırlarının bereketli olduğu vurgulandı. Dernek adına açıklama yapan Anadolu Gençlik Derneği Tomarza Temsilcisi her sene iftar programları yapmaya gayret edeceklerini ifade ederek ?Tomarza´da çok sayıda yardıma muhtaç gencimiz, yaşlımız var. Bir kısmına da olsa farklı bir hava teneffüs ettirmeye, güzel bir iftar yaptırmaya çalışıyoruz. Tomarza´mızda 4 yıldır bu faaliyetimizi yaparken bu çalışmaların çok bereketli olduğuna inanıyoruz. Bu çalışmamızı her sene devam ettirmek istiyoruz. Çünkü gençler aileleriyle beraber güvenebilecekleri bir ortama girmekten, çok sayıda arkadaş bulmaktan memnun oluyor. Ayrı bir samimiyet oluşuyor? dedi.

Her akşam bir ya da birkaç hayırseverin iftar verdirdiğini söyleyen temsilci, ?Tomarza´mızda çok sayıda hayırsever var. Onlardan yemek verdirmek isteyenler bizimle irtibata geçiyor. Onun dışında yakınını kaybedenler, destek olmak  isteyenler de sıklıkla oluyor. Bazı iftarlara kendileri de katılmak istiyorlar. Hal böyle olunca ramazan ayının şanına yakışır bir birliktelik oluşuyor. Zengin-fakir, yaşlı-genç-çocuk, yolda kalmış olanlar bir araya gelme fırsatı buluyor. Sıcak ve samimi bir ortam meydana geliyor. Sonuçta hayırseverler destek veriyor biz organize ediyoruz gençlerimizde bundan nasipleniyorlar.? şeklinde konuştu.

Kısa süre sonra başlayacak olan yaz etkinliklerine de değinen İlçe Başkanı, ?17 Haziran´da ilk ve ortaokul öğrencilerimize yönelik etkinliklerimizde başlayacak. Adımızı ciddi şekilde duyuracak biçimde eğitimler vermek için altyapımızı tamamladık. Sabırsızlıkla o günü bekliyoruz. Gençlerimizin ahlaklı bireyler olarak yetişmesi için canla başla çalışıyoruz. Bu çalışmalarımız her daim devam edecek? ifadelerini kullandı.

 

 



Anahtar Kelimeler: İFTAR ÇADIRINA YOĞUN İLGİ