AFAN&DOĞAN ATLETİKSPOR´DA

7.07.2017 08:36:18

Kurulduğu günden bugüne kadar alt yapıdaki başarıları ile dikkat çeken Kayseri Atletikspor Kulübü teknik kadrosuna iki yeni isim kattı.

İlimizde düzenlenen futbol müsabakalarının yanı sıra Bayan Futbol Takımı, Voleybol ve Güreş branşları ile ilimizi temsil eden Kayseri Atletikspor Kulübü futbol takımına iki önemli ismi kattı. Henüz genç bir kulüp olmasına rağmen şehrimizin köklü takımlarıyla her kategoride mücadele eden ve kurulduğu günden beri ses getiren başarılarla spor kamuoyunun dikkatini çeken Kayseri Atletikspor Kulübü yeni sezon için gümbür gümbür geliyor.

Genç yaşlarına rağmen kariyerleriyle göz dolduran tecrübeli isim Alper DOĞAN ve Şafak AFAN yeni sezonda Kayseri Atletikspor´da görev yapacaklar. Tecrübeli antrenör ve eski oyuncu Uğur Bozkurt´un yeni sezonda Kayserispor alt yapısından görev yapacak olması nedeniyle Kayseri Atletikspor Kulübü Kayseri´nin önemli isimleri yeni sezonda teknik heyet kadrosuna dahil etti.

/resimler/2017-7/7/0837195615666.jpg  /resimler/2017-7/7/0837535616236.jpg

ALPER DOĞAN KİMDİR?

Sporculuk kariyerinde gerek kişiliği gerekse futbol zekâsıyla taraflı tarafsız herkesin gönlünde yer eden hocamız, Kayserispor altyapısında her yaş grubunda; amatör olarak Şekerspor, Yolspor, Demirspor, Özel İdarespor, Argıncıkspor ve Adaletspor´da; profesyonel olarak Kocasinan Belediyespor, Kayseri Erciyesspor, Kayserispor, Zeytinburnuspor ve Batman Belediyespor formalarıyla Türk futboluna yıllarca hizmet etti.

Tüm bu birikimi, artık Kayseri Atletik S.K. sporcularını yetiştirmek için kullanacağından ve kulübümüzün başarıdan başarıya koşacağından hiç şüphemiz yok.

ŞAFAK AFAN KİMDİR?.

2006 yılında Atatürk Üniversitesi´nden mezun olan hocamız 10 yıldır Beden Eğitimi öğretmeni olarak çalışmakta. Kayseri´de Gesispor, Erzurum´da TEDAŞ formalarıyla amatör futbol oynadı. Futbol Antrenörlüğü ve TFF Maç Performans Analiz Uzmanlığı belgelerine sahip hocamız Akkışla Gençlikspor Kayseri Meysuspor ve Kafkasspor´da antrenörlük yaptı.

Bu tecrübe, Kayseri Atletik S.K. sporcularına ve ilkelerine hizmet için artık aramızda.

(Haber: Memduh BORAZAN)



Anahtar Kelimeler: AFAN DOĞAN ATLETİKSPOR