ADLİYE ÖNÜNDE 10 KURŞUN!

7.01.2020 13:06:00

Borç batağına girdikten sonra kapısına kilit vurulan Kayseri Erciyesspor'un eski Mali İşler Sorumlusu Ahmet Demir, uğradığı silahlı saldırı sonucu öldü.

  Kapatılan Kayseri Erciyesspor'un Mali İşler Sorumklusu Ahmet Demir, Kayseri Adalet Sarayı’nda önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

  Sabah saatlerinde Kayseri Adliyesi'ne gelen Demir, daha önce aralarında husumet bulunan avukat Özgür Aslan’ın babası ‘kara Mehmet’ lakaplı Mehmet Aslan ile karşılaştı. Sosyal medyadan da sürekli küfürleşme yaşadıkları iddia edilen ikili arasında başlayan tartışma bir anda arbedeye döndü. Arbede sırasında Mehmet Aslan’ın ise yanında taşıdığı silah ile Demir’e ateş ettiği ifade edildi.

  Silah sesinin duyulması üzerine, olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Bu sırada tesadüfen adliye önünde bulunan bir hemşire, Ahmet Demir’e ilk müdahaleyi yaptı. Ambulans gelene kadar kalp masajı yapılan Demir, sağlık ekipleri tarafından hastaneye sevk edildi. Kapatılan Erciyesspor yöneticisi Demir’in yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

  Saldırı sonrası olay yerinde incilemelerde bulunan polis, 10 boş kurşun kovanı tespit etti. Katil zanlısı Mehmet Aslan ise polis ekiplerinin takibi sonrasında yakalanarak gözaltına alındı.

  Ahmet Demir, Erciyesspor davasında sanık olarak yargılanıyordu.



Anahtar Kelimeler: ADLİYE ÖNÜNDE KURŞUN!