ADİ VE ŞEREFSİZ İNSANLAR VAR!

13.05.2015 11:31:04

AK Parti birinci sıra milletvekili adayı Mehmet Özhaseki, kürsüden sert konuştu, Kamu kaynaklarını bu adamların emrine vermezseniz her türlü pisliği yapmaya hazır adî şerefsiz insanlar var” dedi.

Mimarsinan Parkı'na yapılan Otopark Projesinin temeli düzenlenen törenle atıldı. Törene Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar, Büyükşehir Belediyesi Etüt Başkanı Hamdi Elcuman AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, AK Parti birinci sıra milletvekili adayı Mehmet Özhaseki ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mimarsinan Parkı'nda yapılan açılış törenine 25. Dönem milletvekili ardayı Mehmet Özhaseki'nin sözlere damga vurdu.

 

 

Uluslararası düzeyde bir alan olacak!”

 

Açılış konuşmasını yapan Büyükşehir Belediyesi Etüt Başkanı Hamdi Elcuman, Temelini atacağımız 4 yüz elli araçlık otoparkımız tamamen yer altında yer almaktadır. 7 bin 5 yüz metre karelik yeşil alan ve 4 adet kafeterya aynı zamanda bin 2 yüz metre karelik skey park olarak kullanılacak bir alanda mevcut. Uluslararası düzeyde bir alan olacak” ifadelerini kullandı.

 

Bilinçli ve programlı çalışıyoruz”

Kayseri'nin istikrarla büyüyen bir şehir olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Vicdani sorumluluklarımız var. İleriki yıllarda yerimize gelecek olanlar şu başkan ne yapmış ki demesinler. Bizler elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bilinçli ve programlı çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

 

Geriye doğru baktığımda asla pişmanlığım yoktur”

Belediye başkanlığı sırasında risk aldığını, uğraştığını belirten AK Parti birinci sıra Milletvekili adayı Mehmet Özheseki, Ben bu şehirde yıllarca belediye başkanlığı yaptım. İlk belediye başkanlığı adaylığı bana geldiğinde çevremizdeki herkes itiraz etmişti. Siyasetin çirkin bir tarafı vardır, ne işin var denilmişti. Fakat ikna etmek için gelenlerin hepsi de belediyecilik aslında siyasetten farklı bir olay olduğunu da belirttiler. Bu işin içerisinde hizmet vardır, gidip o hizmeti görmek gerekir. 1994'den 2015'e kadar 21 yıl aralıksız bu şehire hizmet ettim. Geriye doğru baktığımda asla pişmanlığım yoktur. Rutin bildiğimiz işlerin yanı sıra büyük projelerle hizmetimi sürdürdüm. Onun dışında hiçbir belediye başkanının cesaret edip risk almadığı korktuğu kaçtığı işlerin altına omuz vererek hizmet ederek. Yapmak istediğim bütün projeleri gerçekleştirdim. Bunların ötesinde yeni rüyalarımız vardı onlarda gerçek oldu çok şükür. Şehir bir yerden bir yere geldi. Bütün bunları yaparken risk aldık, uğraştık, uykusuz gecelerimiz oldu. Çileli günlerimiz geçti, terlediğimiz, sıkıldığımız” dedi.

 

 

 

 

Şehrin bir tarafında sağ mafya, diğer tarafında sol mafya var!”

Kadir Has Stadyumu'nun yapım aşamasında birçok sıkıntı ile karşılaştıklarını belirten Özhaseki, kürsüden ağır konuştu. Şehirde kamudan geçinmeye çalışan insanlar olduğunu söyleyen Özhaseki, Yaptığımız işten ziyade arkasındaki belalardan dolayı sıkıntılı zamanlar geçirdik. Kayseri gibi güzel bir memlekette, binlerce güzel insanın yaşadığı şehirde, bir elin parmakları kadar kamudan geçinmeye alışmış insanlar var. Eğer kamu kaynaklarını bu adamların emrine vermezseniz her türlü pisliği yapmaya hazır adi şerefsiz insanlar var. Günü geldiği için söylüyorum bunları da. Ahlaksız ve asalak adamlar var. Onları kamudan, belediyeden kovarsınız, ihalede yüz vermezseniz çıkınca demezler ki başkan bizi haklı olarak kovdu. Envai çeşit yalan söylerler, sabahlara kadar kumpas kurarlar, sizin burnunuzdan fitil fitil getirmek için her şeyi yaparlar. Çok mu kalabalık bunlar, hayır. Bir elin parmakları kadar. Hatırlar mısınız 90'lı yıllarda yüz kadar aile Kayseri'yi terk etti. İnşaata başlayan bir çukur eştiyse geldiler adamın ayağına sıktılar. Şu kadar para vereceksin diye. Şehrin bir tarafında sağ mafya, diğer tarafında sol mafya var. İşte o adamların bir kısmı işlerine güçlerine döndüler ama bazıları hala kamuya devam ettiler. Biz çok şükür savaşımızı verdik. Dimdik ayakta durduk bunlara prim vermedik, kamunun malını bunlara peşkeş çekmedik. O kamunun malı kanımızdan canımızdan azizdir” şeklinde konuştu.

Haber: Berna Utaş Utangan