ADIGÜZEL: BU DAVANIN NEFERİYİM

25.02.2015 12:00:58

Adalet ve Kalkınma Partisi Kayseri Milletvekili aday adayı Mehmet Adıgüzel, şimdiden çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadı.

 

   2011 seçimlerinde AK Parti listesinde 9. Sırada yer almasına rağmen, tüm çalışmaların içinde aktif olarak rol üstlenen Adıgüzel, aday adaylığı başvurusunun ardından ilçe ilçe, köy, köy dolaşarak partililerle, hem vatandaşlarla bir araya gelmeye revam ediyor.  Milletvekili aday adayı olmak için Yeşilay Kayseri Şube Başkanlığı görevinden istifa eden Adıgüzel, 9 kişilik sıralama için 90 ismin başvuruda bulunduğunu hatırlatarak, AK Parti'ye gösterilen bu teveccüh, bir kez daha emanetin ehlinde kalacağının göstergesidir. Şahsım adına ben bu davanın hep neferi oldum, bundan sonra olmaya da devam edeceğim” dedi…

  2011 seçimleri ve sonrasın ortaya koyduğu performans ile partinin tüm birimlerinden olumlu eleştiriler alan Adıgüzel'in yeni dönemde listenin iyi bir yerinden milletvekili aday olması bekleniyor. Adıgüzel'in seçim çalışmaları ise yoğun tempoda devam ediyor. (Bedir Kulay)