ADAY ÖĞRETMENLERDEN BAŞKAN ŞİNASİ GÜLCÜOĞLU´NA ZİYARET

28.03.2016 09:28:36

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından atamaları yapılan aday öğretmenler, Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu´nu ziyaret etti.

 
Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu tarafından Başkanlık makamında misafir edilen öğretmenlere belediyenin hizmetleri, eğitim kurumlarıyla olan diyalogları, eğitim alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Özbay, Başkan Gülcüoğlu´na aday öğretmenlik uygulaması hakkında bilgi vererek; aday öğretmenlerimize öğretmenlik mesleği, öğretmenlik uygulaması ve atandığı çevredeki kurumlar, kurum yöneticileri ve çevrenin sosyolojik kültürel özellikleri konusunda bilinçlendirmek ve öğretmen yeterlilikleri konusunda daha donanımlı hale getirmek amacıyla ziyaretler düzenliyoruz. Bizlere kapılarınızı açtığınız için teşekkür ederiz. Bu güne kadar desteklerinizi hep hissettik bunun için ayrıca teşekkür ederim? dedi.
Öğretmenlerle sohbet eden Başkan Gülcüoğlu´da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, genç öğretmenlere yeni başladıkları meslek yaşamlarında başarılar diledi. Öğretmenlik mesleğinin kutsiyetine dikkat çeken başkan Gülcüoğlu;? Değerli aday öğretmenlerimiz ziyaretlerinizden dolayı ziyadesiyle memnun oldum. Size meslek yaşamınızda başarılar diliyorum. Yeryüzünün en kutsal en zor mesleklerinden birini tercih etmişiniz. Zorluğu kadar kutsal bir meslek gerçekten. Geleceğin inşasında, mimarisinde hepinize ayrı bir özel görev düşüyor. İnşallah bu çerçeve de başarılı olacağınıza, yeni Türkiye´nin inşasında gerçekten asımın nesillerini yetiştireceğinize olan güvenim tamdır. Allah yar ve yardımcınız olsun diyor başarılar diliyorum ? şeklinde konuştu.
Aday öğretmenler Başkan Gülcüoğlu´na teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler.