ADANA ZOR VİRAJ

28.04.2015 09:38:51

Osmanlı deplasnanından puan farkını koruyarak ayrılan Kayserispor, şampiyonluk yolunda yarın deplasmanda Adanaspor ile son derece önemli bir maça çıkacak

PTT 1. Lig ekiplerinden Kayserispor, Osmanlıspor deplasmanından aldığı 1 puan ile Spor Toto Süper Lig'e bir adım daha yaklaştı.

PTT 1. Lig'in 29. Haftası'nda Osmanlıspor ile deplasmanda karşılaşan Kayseri temsilcisi, rakibinden bir puan kopartabildi. Sezon başından bu yana sadece 4 mağlubiyet alan lider, 7 haftadır galibiyet serisini sürdürüyor. En son Samsunspor'a 2 - 0`lık skor ile mağlup olan Kayserispor, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Sarı-Kırmızılı ekip aynı zamanda, son 4 sezon içerisinde 28 haftada 60 puan toplayan ilk takım olma özelliğine de sahip. Sezonun ilk haftasından bu yana toplam 18 galibiyet alan Kayserispor, galibiyetlerin 12'sini kendi evinde, 6'sını da deplasmanda aldı. Kendi evinde hiç mağlubiyet almayan Kayserispor, 4 mağlubiyetini de deplasmanda aldı. Kayserispor, yoluna dolu dizgin devam ederken ligin 30. hafta maçında yarın deplasmanda Adanaspor ile karşılaşacak. Bu önemli doksan dakikadan çıkacak sonuç ise temsilcimiz açısından son derece büyük önem taşıyor. Osmanlıspor maçı dönüşünde dün Karpuzatan Kadir Has Tesisleri`nde idmana çıkan takımda morallerin son derece iyi olduğu gözlendi. Sarı-Kırmızılı takım bugün yapacağı idmanın ardından yarın karayolu ile Adana`ya gidecek.   (Spor Servisi)



Anahtar Kelimeler: ADANA ZOR VİRAJ