ÇAMLIBEL LOKANTASI HİZMETE GİRDİ

10.11.2014 11:50:20

İlimizde lokantalar halkasına bir yenisi daha eklendi. Lokanta sahibi Kenan Toprakkale, Müşteri memnuniyeti bizim için her şeyden önemlidir” dedi.

 İlimizde lokantalar halkasına bir yenisi daha eklendi. Lokanta sahibi Kenan Toprakkale, “Müşteri memnuniyeti bizim için her şeyden önemlidir” dedi.

 Argıncık Küçük Sanayi Sitesi Yıldız Evler Galericiler Sitesi karşısında geçtiğimiz günlerde hizmete açılan lokanta,  müşteri memnuniyetini prensip haline getirdi. Firma Sahibi Kenan Toprakkale, vatandaşın hayatını kolaylaştırmak için bu lokantayı açtıklarını ifade ederek, “Vatandaşların tüm özel günlerinde hizmet vereceğiz. Düğün, nişan, sünnet, cenaze ve diğer özel günlerde yemek veriyoruz” diye konuştu.

 

Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemli diyen Toprakkale, “Lokantamızın yüzünü yeniledik. İşinde deneyimle ve kaliteli ustalarımızla hizmet veriyoruz. Izgara ve sulu yemek çeşitlerimiz mevcut. Aynı zamanda lezzetli kahvaltılar da sunuyoruz. Her damak zevkine uygun tatlar yaratıyoruz. Biz hizmete başlayalı kısa süre olmasına rağmen müşterilerimiz yoğun ilgi gösteriyor. Bizi tercih eden vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum ” şeklinde konuştu.

Haber: Bekir Aslantaş