7 FİNAL MAÇIMIZ VAR

14.04.2017 12:37:21

Kayserispor´un Milli genç orta saha oyuncusu Deniz Türüç, Büyük Kayseri Gazetesi´ne konuştu.

Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Kayserispor´un genç orta saha oyuncusu Deniz Türüç, ?Ligin bitimine 7 maç kaldı. Bu 7 maç bizim için final maçlarımız? dedi.  Bu sezon ortaya koyduğu başarılı performans ile göz dolduran Deniz Türüç, Milli takıma kadar gitti. Bu başarısı kalan haftalarda sergileyerek Kayserispor için elinden gelenin fazlasını yapan genç orta saha oyuncusu Deniz Türüç gazetemize önemli açıklamalarda bulundu.

Kayserispor´u daha iyi yerlere getirmek için ellerinden gelenin belirten ve 7 final maçlarının olduğunu kaydeden genç orta saha oyuncusu Deniz Türüç,?  Ligin ikinci yarısında çok iyi bir giriş yaptık ancak son haftalarda aldığımız mağlubiyetler bize yakışmadı. Bu durumdan kurtulmak için kalan 7 maçımızı final havasında oynayacağız. Taraftarımız ve Kayseri haklı endişelenmesin. Bu takım bu sezon bu zorluklara rağmen ligde kalacaklar. Bize hem içeride hem de dışarıda ki maçlarda destek versinler, arkamızda dursunlar yeter. Bu arada çok iyi çalışıp Gençlerbirliği ile oynayacağımız maçlar birlikte yeni bir seri yakalayarak alt sıralardan tamamen bağlantımızı koparmak istiyoruz. Kalan 7 maçımızda içeride oynayacağımız maçları kazanarak Kayserispor´u daha iyi yerlere getireceğiz? diye konuştu.

?Tek düşüncem şuan Kayserispor?

Hakkında çıkan transfer haberlerinin asılsız olduğunu belirten Deniz Türüç,  ?Şuan aklım sadece Kayserispor´da. Kayserispor´un ligde kalması için elimden geleni takım olarak yapıyoruz. Kayserispor ile 1 yıllık daha sözleşmem var. Bu sezon Kayserispor´u ligde bırakacağız. Ligin tamamlanmasından sonra transfer için gelen teklifleri kulübümün menfaatleri doğrultusunda hem başkanım hem de menajerim ile oturup değerlendireceğiz? dedi.

(Haber-Foto: Memduh BORAZAN)



Anahtar Kelimeler: FİNAL MAÇIMIZ