5 AYRI TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 26 YARALI

5.08.2014 11:02:09

Kayseri`de meydana gelen 5 ayrı trafik kazasında 1 kişi ölürken, 26 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre Pınarbaşı ilçesine bağlı Çerkez Karaboğaz Mahallesinde meydana gelen trafik kazasında H.E.`nin kullandığı otomobilin kavşağa kontrolsüz giren H.E.`

Meydana gelen trafik kazasında C.G., V.G., A.E., S.E., H.E. ve İ.G., H.E.`nin yaralandığı bildirildi.
Kocasinan ilçesine bağlı Himmetdede Mahallesinde meydana gelen bir diğer kazada ise A.G.`nin kullandığı otomobilin kontrolden çıkarak tartala devrildiği öğrenildi. Kazada sürücü A.G. ile birlikte K.A., B.G., O.A., M.E.G.`nin yaralandığı kaydedildi.
İncesu ilçesine bağlı Subaşı Mahallesi ile Garipçe mevkiinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında ise toplam 9 kişi yaralandı.
Yetkililer, yaralıların kaldırıldıkları hastanelerde tedavi altına alındığını, kazalarla ilgili olarak ise soruşturmanın başlatıldığını bildirdi.

Diğer bir kaza ise, Kayseri`nin Develi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre Develi ilçesine bağlı Öksüt Mahallesi`nde meydana gelen trafik kazasında, O.B.`nin babasına ait olan traktörü habersizce alarak S.B., K.B., R.B., R.B. ve N.B.`yi de yanına alarak gezmeye çıktığı öğrenildi. Direksiyon hakimiyetini kaybeden traktörün şarampole devrildiği ve traktör sürücüsü O.B.`nin hayatını kaybettiği S.B., K.B., R.B., R.B. ve N.B.`nin ise yaralandığı bildirildi. (İHA)

KAZADA YARALANAN BİR KİŞİ HAVA AMBULANSI İLE HASTANEYE KALDIRILDI
Kayseri’nin Develi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, ağır yaralanan bir kişi de hava ambulansı ile hastaneye kaldırıldı.
Edinilen bilgiye göre Kılıçkaya köyü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, Halil Ünal ve Hasan Sülün’nün bulunduğu otomobilin bir TIR’a arkadan çarptığı öğrenildi.
Meydana gelen trafik kazasında Halil Ünal’ın olay yerinde hayatını kaybettiği bildirilirken, Hasan Sülün’ün ise ağır yaralandığı bildirildi.
Ağır yaralanan Hasan Sülün için Kayseri merkezden hava ambulansı talep edildi. Hava ambulansı en iniş için uygun olan Bakırdağı köyüne indi. Jandarma ekiplerinin de yardımı ile hava ambulansına konulan Hasan Sülün, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.
Yetkililer, kaza ile ilgili olarak soruşturmanın başlatıldığını bildirdi. (İHA)