3 ARALIK ENGELLİLER GÜNÜ DOLAYISIYLA ANLAMLI BİR HİZMET

4.12.2015 09:01:55

Bedensel engelliler için yapılan hizmetlerden dolayı Melikgazi Belediyesi Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Faruk Şahin, Melikgazi meclis üyesi Yılmaz Uçkan Genel sekreter Zöhre Avşar ve Yönetim Kurulu Üyesi Levent Özocak Yöneticileri Melikgazi Be


Kaldırımlar, yürüyüş yolları ve parklar da özel geçişler?
Melikgazi Belediyesi Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Dernek Başkanı Faruk Şahin ve Dernek Yönetici ve Sporcuları Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç´a, bedensel özürlülere yönelik örnek çalışmalar sergileyen Melikgazi Belediyesinin göstermiş olduğu hassasiyet ve gayretten dolayı teşekkür ederek derneğin her faaliyetine katılmalarının kendilerine güç verdiğini söylediler
Melikgazi Belediyesi Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Dernek Başkanı Faruk Şahin, derneklerinin 2006 yılında kurulduğunu, 125 üyesi bulunduğunu ve 40 lisanslı sporcuları ile çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.
Biz Engelleri çoktan aştık?
Melikgazi Belediyesi Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneğin anlamlı ziyaretinden son derece mutlu olduklarını belirten Başkan Büyükkılıç ?Melikgazi Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızı her zaman ön planda tutuyoruz. Yürüyüş yollarında, parklarda özel geçişler inşa ediyoruz. Ancak hizmette biz engelleri açtık. Sadece engelleri kaldırmıyor aynı zamanda engel oluşturan davranışlardan da sakınıyor ve toplumu bu yönde bilinçlendiriyoruz. Herkes sonradan bir kaza ile engelli olabilir bu açıdan toplumda yer alan bu vatandaşlarımızı değerlendirmek, topluma kazandırmak ve üretici bir birey olarak varlıklarını sürdürebilmeleri için çeşitli meslek kursları açıyoruz ? dedi.
Engelliler basketbol ve futbol takımları belediye bünyesine?
Engelliler Basketbol ile Futbol takımlarına malzeme desteği sağlandığını belirten Faruk Şahin, takımların Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç´ın Melikgazi Belediyesince desteklendiğini ve sahip çıkıldığını söyledi.
Melikgazi Belediyesi Meclis Üyesi Yılmaz Uçkan da hazır bulundu ziyarette, başkan Koltuğuna oturan Meclis Üyesi Uçkan, Melikgazi belediyesinin çözüm merkezi, hizmet odaklı bir kurum ve engelleri kaldıran bir belediye olduğunu söyledi.