24 SAATTE 3 İNTİHAR!

26.04.2016 09:58:37

Kayseri, dün art arda yaşanan intihar haberleri ile gündeme geldi. Müzik öğretmeni kendini 13. kattan attı. Esnaf iş yerinde kendisini astı. Mehmet Öğretir´de, babasının mezarı başında kafasına sıkarak, ölümü seçti.

Kayseri´de 24 saat içinde meydana gelen intihar olaylarında 3 kişi öldü.  Mehmet Öğretir (49) kafasına ateş ederek,  C.S. (41)  evlerinin balkonundan atlayarak ve H.İ.S´de (40) kendisine ait iş yerinde kendisini asmak suretiyle hayatına son verdi.

?Hakkınızı helal edin?

Kayseri´de bunalıma giren bir kişi ailesini telefonla arayarak, "Hakkınızı helal edin" dedikten sonra babasının mezarında kafasına ateş ederek intihar etti. Edinilen bilgiye göre, 155´e Melikgazi ilçesine bağlı Altınoluk Mahallesi´nde bulunan şehir mezarlığı 6. kapıda mezarlık görevlileri tarafından bir kişinin başından vurulmuş olarak bulunduğunun ihbar edildiği öğrenildi. Olay yerine sevk edilen polis ve 112 ekipleri, 49 yaşındaki Mehmet Öğretir´in kafasına tek el ateş ederek hayatına son verdiğini belirledi. Mehmet Öğretir´in, 2000 yılında 59 yaşında vefat eden babası Osman Öğretir´in mezarı başında intihar etmeden önce sabah saatlerinde yakınlarını arayarak "Hakkınızı helal edin" dediği öğrenildi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Mehmet Öğretir´in cesedi otopsi yapılmak üzere morga kaldırılırdı.

13. kattan atladı!

41 yaşındaki müzik öğretmeni C.S. oturduğu binanın 13. katındaki daireden atlayarak intihar etti. Edinilen bilgiye göre Talas ilçesine bağlı Fatihhan Apartmanı´nın 13. katında oturan Kanuni Sultan Süleyman Ortaokulu´nda müzik öğretmeni olduğu öğrenilen 41 yaşındaki C.S.´nin, balkondan atlayarak intihar ettiği öğrenildi. Olay yerinde hayatını kaybeden müzik öğretmeni C.S.´nin cesedi yapılan otopsi sonrasında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi´ne kaldırıldı.

 

Kendini astı!

Son olarak da Melikgazi ilçesine bağlı Camii Kebir Mahallesi Basma Sokak´ta bulunan konfeksiyon atölyesine gelen işçiler, atölyenin sahibi olan 40 yaşındaki İ.S.´yı girişteki holün tavanına asılı halde buldu. Çevre esnaf tarafından çok sevilen, sabah namazını kıldıktan sonra kendisine ait işyerine gelerek yaşamını sonlandıran İ.S´nin de bir ay kadar önce Umre´ye giderek ziyarette bulunduğu öğrenildi.  İşçilerin haber vermesi üzerine olay yerine 155 ve 112 ekipleri sevk edildi. 112 ekiplerinin yaptığı incelemelerde 40 yaşındaki İ.S.´nın hayatını kaybettiği belirlendi. Acı haberi alan İ.S.´nın yakınları, olay yerinde sinir krizleri geçirirken, İ.S.´nın eşi ?Çocukların ne suçu vardı, niye böyle yaptın?? diyerek feryat etti. Olay yeri inceleme ekiplerini yaptığı çalışma sonrasında İ.S.´nın cesedi otopsi yapılmak üzere Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne kaldırıldı.

Üç olay ile ilgili yetkililer soruşturmanın başlatıldığını bildirdi. (Haber Merkezi) 



Anahtar Kelimeler: SAATTE İNTİHAR