23 Nisan´a hazırız!

22.04.2016 09:27:13

Minikler 23 Nisan´ı rengârenk kutlamak için hazırlıklara başladı.

 

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için ülkenin her yerindeki çocuklar günler öncesinden gösterilerine hazırlanmaya başladı. Mağazaları karış karış gezen çocuklar 23 Nisan gösterilerinde giyecekleri kostümleri aradı.  Minik çocukların giymek için seçecekleri rengârenk kıyafetler Kapalı Çarşı´yı süsledi.

Çocukların gittikleri adreslerden biri olan Sedacan Bebe mağazasından Ekrem Zeytun, 23 Nisan gösteri kıyafetlerini giyen çocukların mağazadan mutlu ayrıldıklarını belirterek, ?23 Nisan´a hazırlananlar için yöresel kıyafetler, kız çocuklarına etek ve gömlekler, erkek çocuklarına genellikle gömlek, papyon, bel kuşağıyla hizmet ediyoruz. Biz yaklaşık 10 yıldır bu ürünlerimizle vatandaşımızın hizmetindeyiz. Eksiksiz bir şekilde bütün öğrencilere ve öğretmenlere yardımcı oluyoruz. 23 Nisan´ın anlamı çok büyük.  23 Nisan Atatürk´ün çocuklara verdiği çok güzel bir armağandır. Böyle bir günde biz de çocukların çok mutlu olmasını istiyoruz. Bu gün çocukları mutlu etmemiz lazım. Buradan kıyafet alan çocuklar mutlu ayrılıyorlar. Biz buna çok seviniyoruz. Gösterilerinde de biz yanlarında olmuş gibi hissediyoruz? şeklinde konuştu.

Ürünlerinin çok çeşitli olduğunu vurgulayan Zeytun, ?Satılık ürünlerimiz de var kiralık ürünlerimiz de. Âşık ile Maşuk, Hacivat ile Karagöz, yöresel ve milli kıyafetler. Bindallılar, tütüler,  fesler, şapkalar, pisi pisiler sık tercih edilenler arasında. Hayvan kostümlerimizde de çok çeşit var. Miniklerimiz gösterilerinde, tiyatrolarında sıkça kullanıyorlar?” dedi.

Haber: Ayşenur Sarıkaya



Anahtar Kelimeler: Nisan hazırız