20 İSİM MASADA

27.03.2015 10:28:15

AK Parti il Başkanı Hüseyin Cahit Özden, 91 kişilik milletvekili aday adayının Genel Merkez'de elemeler sonucu yaklaşık 20 kişiye düştüğünü belirtti. Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında toplanan AK Parti Üst Kurulu dün toplantılara başladı. Kurul 81 il

 

91 ismin hepsini Ankara'ya sunduk”

Örgüt ve sivil toplum kuruluşları temayülleri, il ve ilçe yönetimi öngörüleri ile Genel Merkez'de aday adayları ile yapılan mülakatlar sonucunun da değerlendirmeye alınacağını bildiren Özden, Biz burada her aday adayına tarafsız davrandık. Hepsi birer emek sarf ettiler. Bizde 91 ismin hepsini Ankara'ya sunduk. Sonuç itibari ile yaklaşık 20 isim Davutoğlu'nun önüne gelecek” dedi. Özden ön elemede elenen adayların eğer gerek görülürse Üst Kurul'da tekrar değerlendirmeye alınacağını bildirirken, Ön elemeyi geçen aday adayları arasında da değerlendirmeye gerek duyulmadan elenecek aday adayları da olabilir” diye konuştu.

Her aday bizim için değerli”

Pazartesi günü yapılan STK temayülünü de değerlendiren Özden, Sorunsuz bir temayül gerçekleştirdik. O gün akşamda mühürlü torbaları Ankara'ya ben götürdüm. Sonuçları bize iletilmedi. Bende merak edip sormadım. Çünkü 91 adayın hepsi de vekil olmayı fazlasıyla hak ediyor. İllaki bunun içerisinde yalnızca 9'u listeye girecek” diye konuştu. 

 

 

 



Anahtar Kelimeler: 20 İSİM MASADA