2015´TE MUTLU BİR AİLEYE 3 BİN 200 ?EVET´

14.01.2016 11:46:44

Fiziksel belediye hizmetlerinin yanında mutlu yuvalar kurulması için üstüne düşen görevleri layıkıyla yerine getiren Kocasinan Belediyesi nikâh hizmetleriyle de takdir topluyor.

Fiziksel belediye hizmetlerinin yanında mutlu yuvalar kurulması için üstüne düşen görevleri layıkıyla yerine getiren Kocasinan Belediyesi nikâh hizmetleriyle de takdir topluyor.
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar 2015 yılı içerisinde yaklaşık 3 bin 200 mutlu aile yuvasının kurulmasına ev sahipliği yaparak nikâh işlemlerini gerçekleştirdiklerini, genç çiftlere Türkiye´ye örnek nikâh seti hediye ettiklerini söyledi.
Nikâh işlemlerinde çiftlere her türlü kolaylığı sağladıklarını vurgulayan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, ?2015, nikâh işlemleri açısından bizim için bereketli ve yoğun bir yıl oldu. 3 bin 200 civarında çiftimiz ömür boyu birlikteliğe ilk adımlarını Kocasinan Belediyesi´nde atarak birbirine ömür boyu ´evet´ diyerek yuvalarını kurdu" dedi.
Başkan Ahmet Çolakbayrakdar 3 bin 200 nikâh işlemi içinde 250 çiftin de Almanya, Rusya, Suriye, İran ve Irak başta olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen yabancı çiftlerden oluştuğuna dikkat çekerek," Bu evliliklerin bütün çiftlerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Kocasinan Belediyesi olarak biz de nikâh işlemlerini gerçekleştirdiğimiz çiftlere nikâh seti hediye ediyoruz. Hayatlarının en önemli ve özel gününde çiftlerimizin Belediyemizden mutlu ayrılması için elimizden geleni yapıyoruz. Nikâh kutusunun içerisinde Kuran-ı Kerim, Aile İlmihali, imza kalemi, lokum, seramik tepsi, kahve ve fincan takımıyla Türk Bayrağı yer alıyor. Çiftlerimizin kahvelerinin yanında lokumla ağızlarını tatlandırırken bizleri güzel ve tatlı anılarla hatırlamasını istiyoruz, herkese mutluluklar diliyoruz? şeklinde konuştu.

 



Anahtar Kelimeler: 2015 MUTLU AİLEYE EVET