2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AÇILIŞI

23.09.2014 11:56:27

2014-2015 Eğitim öğretim yılı dolayısıyla Hacılar Saffet Arslan İlköğretim Okulunda bir tören düzenlendi.

            2014-2015 Eğitim öğretim yılı dolayısıyla Hacılar Saffet Arslan İlköğretim Okulunda bir tören düzenlendi.

 

            Okul bahçesinde düzenlenen törene Hacılar Belediye Başkanı Dr. Doğan Ekici, İlçe Emniyet Müdürü Nurettin Şenol, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahri Herdem, Belediye Meclis üyeleri, Daire müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

            Saygı duruşu ve İstiklal Marşı`nın okunmasının ardından bir konuşma yapan Saffet Arslan İlköğretim Okulu Müdürü Derviş Tuna günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

            Daha sonra konuşan Hacılar Belediye Başkanı Dr. Doğan Ekici ise geleceğin büyükleri olacak gençlerin eğitimleri için her türlü desteği verdiklerini söyledi. Başkan Ekici, `Öğrencilerimiz bizden daha iyi şartlarda yetişiyorlar. Bizim zamanımızda böyle imkanlar yoktu. Bu vesile ile bu okulumuzu Hacılara kazandıran işadamımız Saffet Arslan`a da teşekkür ediyorum. 2014-2015 eğitim-öğretim yılının öğrencilerimize ve öğretmenlerimize hayırlı olmasını diliyorum` dedi.

            Başkan Ekici konuşmasının ardından Kocasinan Belediyesi tarafından hazırlanan kırtasiye setlerini öğrencilere hediye etti.

            Hacılar Belediye Başkanı Dr. Doğan Ekici, kırtasiye setlerini gönderen Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik`e de teşekkür etti.

            Program daha sonra öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriler ile son buldu.