18´i MAHKEMEYE 6´SI CEZAEViNE!

7.10.2016 10:11:55

Kayseri´de FETÖ/PDY operasyonunda esnaf ve çeşitli meslek gruplarından 24 isimden 6´sı tutuklandı. 18 kişi ise adliyeye sevk edildi.

 FETÖ/PDY´den gözaltına alınan 18 kişi adliyeye sevk edildi

Kayseri Emniyet Müdürlüğü tarafından sürdürülen FETÖ/PDY operasyonunda gözaltına alınan esnaf ve çeşitli meslek gruplarından 18 kişi Adliyeye sevk edildi.
15 Temmuz darbe girişiminden sonra başlatılan FETÖ/PDY terör örgütü operasyonları kapsamında Kayseri Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ve gözaltına alınan esnaf ve çeşitli meslek gruplarından 18 kişi daha bugün sağlık kontrolünden geçirildi.
Sağlık kontrolünden geçirilen 18 kişi adliyeye sevk edildi.

 

FETÖ/PDY´den gözaltına alınan 24 kişiden 6´sı tutuklandı

Kayseri Emniyet Müdürlüğü tarafından sürdürülen FETÖ/PDY operasyonunda esnaf ve çeşitli meslek gruplarındand gözaltına alınan 24 kişiden 6´sı tutuklandı.
15 Temmuz darbe girişiminden sonra başlatılan FETÖ/PDY operasyonları Kayseri´de hız kesmeden sürdürülüyor. Kayseri Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ve gözaltına alınan esnaf ve çeşitli meslek gruplarından 24 kişi bu gün sağlık kontrolünden geçirildi.
Sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edilen 24 kişiden Fethullah E., Erdoğan Y., İdris A., Adem A., Alemdar K. ile Ali T. tutuklanarak cezaevine gönderilirken 18 kişi de serbest bırakıldı.

 

FETÖ operasyonunda Kayseri´de gözaltına alınan Üsteğmen Ankara´ya teslim edildi

Ankara merkezli 31 ilde gerçekleştirilen operasyon kapsamında aranan Üsteğmen, Kayseri´de gözaltına alınarak Ankara´ya teslim edildi. 

Edinilen bilgiye göre, dün Ankara merkezli 31 ilde gerçekleştirilen FETÖ/PDY operasyonu kapsamında Bursa tarafından aranan Üsteğmen Hüsnü T.´nın Kayseri Hava İkmal Bakım Merkezi´nde olduğu belirlendi. Kayseri polisi tarafından gözaltına alınan Hüsnü T., Ankara polisine teslim edildi.



Anahtar Kelimeler: MAHKEMEYE CEZAEViNE