17 ARALIK ŞEHİTLERİ İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUNDU

18.12.2017 09:23:23

İl Müftülüğümüz tarafından, 17 Aralık 2016 tarihinde, şehrimizde komando olarak askerlik yapan ve çarşı iznine çıkmak için bindikleri belediye otobüsüne sivil bir araçla yapılan bombalı hain terör saldırısı sonucunda şehit olan 15 askerin ve yaralanan 50´

İl Müftülüğümüz tarafından, 17 Aralık 2016 tarihinde, şehrimizde komando olarak askerlik yapan ve çarşı iznine çıkmak için bindikleri belediye otobüsüne sivil bir araçla yapılan bombalı hain terör saldırısı sonucunda şehit olan 15 askerin ve yaralanan 50´yi aşkın askerin anısına, bugün (17 Aralık 2017) İkindi namazı öncesinde Hunat Camii´nde Mevlit okundu ve okunan Kur´an-ı Kerimlerin hatim duası yapıldı.

Programa, Vali Süleyman Kamçı, İl Müftümüz Doç. Dr. Şahin Güven, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kur´an-ı Kerim hatimlerinin duası, İl Müftümüz Sayın Güven tarafından yapıldı. Mevlit ve hatim duasının ardından Melikgazi İlçe Müftüsü Yahya Polat´ın imametiyle kılınan İkindi namazıyla program sona erdi.