1453 Osmanlı´dan Işık Saçan Etkinlik

4.03.2019 12:02:14

Yüzde 100 yerli sermayeyle kurulan restoran zinciri 1453 Osmanlı gerçekleştirdiği projeler ve karlı yatırım ağıyla adından sık sık söz ettiriyor. İhtişamlı bir marka olmasının yanı sıra yardımsever kimliğiyle de göz dolduran 1453 Osmanlı geçtiğimiz hafta

Yüzde 100 yerli sermayeyle kurulan restoran zinciri 1453 Osmanlı gerçekleştirdiği projeler ve karlı yatırım ağıyla adından sık sık söz ettiriyor. İhtişamlı bir marka olmasının yanı sıra yardımsever kimliğiyle de göz dolduran 1453 Osmanlı geçtiğimiz hafta Kordon şubesinde ışık saçan bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Işık Menüsü ile görme engellilerin karanlığını aralamaya çalışan marka, 5 Ekim 2018´den itibaren tüm Türkiye´deki şubelerinde Braille alfabesiyle yazılmış olan özel menülere yer veriyor. Ayrıca şube personellerine de engelli vatandaşlarımızla ilgilenme konusunda sürekli eğitimler veren marka bu konuda özel bir ilgi gösteriyor. 1453 Osmanlı Kordon´da gerçekleştirilen kahvaltı da bunu kanıtlar nitelikte. Etkinlik, görme engelli vatandaşlarımızın oldukça ilgi gördü. Yaklaşık 40 kişinin katıldığı kahvaltıda harika bir ambiyans vardı. Misafirlerin enerjisi ve 1453 Osmanlı personellerinin ilgisiyle kahvaltıda kırk kişi kırk yıllık dostmuş gibi sohbet etti.

1453 Osmanlı Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Deniz etkinliğe ilişkin; ?Bugün Kordon şubemizde gerçekleştirdiğimiz etkinlik aslında temsili bir etkinlik. Biz tüm Türkiye genelindeki misafirlerimizden Işık Menüsü ile ilgili hayli olumlu geri dönüşler alıyoruz. Üstelik aldığımız dönüşlere göre gerçekleştirdiğimiz eğitimler sayesinde personellerimiz iş dışı yaşamlarında da görme engelli vatandaşlarımızla iletişime geçmekte çok daha rahatlar. Bizim gurur duyduğumuz bir proje oldu. Işık Menüsü gibi projeler üretmeye ve halkımızın her kesimine layığıyla hizmet edebilmek için kendimizi geliştirmeye devam edeceğiz.? şeklinde konuştu.