1453 Osmanlı´dan %30 İndirim

5.07.2018 20:39:54

Doğan ve üzerinde güneş batmayan bir marka olan 1453 Osmanlı, girişimcilerin yoğun talebi ile büyümeye devam ediyor.

 

Doğan ve üzerinde güneş batmayan bir marka olan 1453 Osmanlı, girişimcilerin yoğun talebi ile büyümeye devam ediyor.

Lezzeti merkeze alarak, geleneksel tatları modern bir sunum ve vizyonla sunduğumuz 1453 Osmanlı, karlılık açısından sağladığı büyük avantaj ile her geçen gün talebin arttığı bir markaya dönüştü. 2 yıl gibi kısa bir sürede yurt içi ve yurt dışında 44 şubeye ulaşmamızdaki en büyük payı, özgün lezzetlere sahip olmamıza bağlıyoruz. Franchise sistemini Türkiye´de en doğru ve kaliteli biçimde uygulamamızın karşılığını aldığımız 1453 Osmanlı olarak, ülkemizdeki genç girişimcileri desteklemek adına, 30 yaş altı girişimcilere yatırım bedeli üzerinden %30 indirim yapma kararı aldık. Ülkemizde başarısız olma korkusuyla içindeki tutkuyu bastıran gençlerimizin, bu tutkusunun ne kadar değerli olduğunu biliyoruz. 1453 Osmanlı´nın bugüne kadar sağladığı güveni, lezzeti ve kaliteyi genç girişimcilerimizin dinamizmi ile birlikte çok daha öteye taşıyabileceğimize inanıyorum.

Markanızı bir zincir haline dönüştürürken, en dikkat etmeniz gereken şey, o zincirlerin kalitesidir. 1453 Osmanlı´nın bugüne dek oluşturduğu zincirde hiç pas yok. İş ortaklarımızı seçerken gösterdiğimiz özen sayesinde, 1453 Osmanlı´nın her şubesinde aynı lezzete, kaliteye ve güvene ulaşabilirsiniz. Bu yıl içerisinde 1453 Osmanlı ailesinin bir parçası olacak bu zincirin parlaklığını bizlerle birlikte devam ettirecek gençlerimize yatırım bedelinde %30 indirim sağlayarak hem gençlerimize bir fırsat yaratıyor hem de markamıza yeni bir soluk kazandırmak istiyoruz.

Şehzadeler Kentinden tüm dünyaya açılan 1453 Osmanlı´nın bir parçası olmak isteyen, bu başarıyı omuzlarında taşıyarak bizlerle birlikte, önümüzdeki uzun yolu yürümeye karar veren tüm 30 yaş altı girişimcilerimizi fırsatı değerlendirmeye ve korkularını 1453 Osmanlı güveni ile arkalarında bırakmaya davet ediyorum. Kayseri´de Talas´ta geçtiğimiz aylar hizmete giren ve müşterilerinin değişmez mekanlarından olan 1453 Osmanlı hem lezzeti hem de yöreseli ile dikkat çekti. 7´den 70´e herkesin uğrak mekanı olan 1453 Osmanlı  Cafe ve Restaurant bir yandan daha büyümeye devam ediyor.



Anahtar Kelimeler: 1453 Osmanlı İndirim