1453 Osmanlı, Kayseri´de Üniversite Öğrencileriyle Buluştu

7.01.2019 09:39:08

Erciyes Üniversitesi´nin gelenekselleşen etkinliklerinden Erciyes Mühendislik Zirvesi, geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Mühendislik fakültesi öğrencilerinin dönem boyu heyecanla beklediği bir etkinlik olan Erciyes Mühendislik Zirvesi´nde 1453 Osmanlı kahv

Erciyes Üniversitesi´nin gelenekselleşen etkinliklerinden Erciyes Mühendislik Zirvesi, geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Mühendislik fakültesi öğrencilerinin dönem boyu heyecanla beklediği bir etkinlik olan Erciyes Mühendislik Zirvesi´nde 1453 Osmanlı kahve sponsoru olarak yer aldı.

Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kulüpleri tarafından, 100 kişilik bir organizasyon ekibi ile organize edildi. Farkındalık İçin Paylaşım ve Atılım Kulübü, Endüstriyel Tasarım Kulübü, Toplumsal Teknoloji Kulübü, Helal Gıda ve Beslenme Kulübü, Harita Topluluğu, Erciyes Üniversitesi Yapay Zeka, Bilgi Teknolojisi ve Güvenliği Kulübü, Enerji Sistemleri Kulübü, Makine Kulübü, Endüstri ve Bilim Kulübü, İnşaat Kulübü gibi öğrenci kulüplerinin başarıyla gerçekleştirdiği bu etkinliğe; Türk Hava Yolları ? PMI TR Ömür Benek, Islak Mendilin Mucidi Ataman Özbay, IGA Systems İstanbul Havalimanı Genel Müdürü Ersin İnankul, AkınSoft ? AkınRobotics Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür Akın, Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitçi, Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Mercedes Benz Tedarik Zinciri ve Yan Sanayi Yönetimi Direktörü Seyfi Özot gibi birçok önemli isim katıldı.

Bir yandan başarılı kariyerleriyle ilham veren konuşmacıları dinleme fırsatı bulan, bir yandan şirketlerin iş ve staj imkanlarından haberdar olan öğrenciler, bir yandan da 1453 Osmanlı´nın ücretsiz olarak dağıttığı lezzetli kahvelerini yudumladılar.

Erciyes Üniversitesi 15 Temmuz Yerleşkesi´nin tam karşısında bulunan 1453 Osmanlı Kayseri şubesi, etkinlik dışında da öğrenciler tarafından oldukça sevilen bir mekan. Mutfağındaki usta şeflerin ellerinden çıkan nefis yemekleri ve tecrübeli baristalar tarafından hazırlanan içecekleriyle hem öğrencilerden hem de Kayseri halkından tam not alıyor.