12 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

9.02.2017 12:43:15

Kayseri´de FETÖ/PDY´ye yönelik düzenlenen operasyonunda aralarında Kayseri Barosu Başkan Yardımcısının da bulunduğu 12 kişi gözaltına alınırken, firarda olan bir kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

 
Edinilen bilgiye göre, Kayseri Emniyet Müdürlüğü´ne bağlı KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından özel bir hastanenin yöneticileri, çalışanları ve bu şahıslarla irtibatlı olan kişilere yönelik olarak FETÖ/PDY operasyonu gerçekleştirildi. Operasyonda aralarında Kayseri Barosu Başkan Yardımcısı O.E.´nin de bulunduğu S.D., B.Y., Ö.C., F.B., S.E., A.Ç., M.D., M.B., İ.A., N.C., S.Y. ve L.B.´nin gözaltına alınması için çalışma yapıldığı, ev ve iş yerlerinde aramalar yapıldığı bildirildi.
Haklarında gözaltı kararı bulunan 13 kişinin ´FETÖ/PDY Terör Örgütüne Üye Olmak, Terörizme Finansman Sağlamak ve Cumhurbaşkanı´na Hakaret´ suçlarından işlem yapılacağı öğrenilirken, adı geçen şahıslardan sosyal paylaşım sitelerinde FETÖ/PDY terör örgütü ile ilgili paylaşım yapanların olduğu, şahısların ve ailelerinin kapatılan okullarda kayıtlarının olduğu, FETÖ/PDY terör örgütü ile iltisakı olduğu için faaliyetleri durdurulan bankalarda hesaplarının olduğu ve terör örgütü ile iltisakı bulunan derneklerde kayıtlarının olduğunun belirlendiği kaydedildi.(İHA)



Anahtar Kelimeler: KİŞİ GÖZALTINA ALINDI